Fysiotherapie in Wijchen

Welkom bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat. Is bewegen pijnlijk? Heeft u last van een blessure of bent u beperkt na een ongeluk of door ziekte? Bent u op zoek naar laagdrempelig sporten?

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat ondersteunt, behandelt en begeleidt, met een enthousiast team van medewerkers, mensen die lichamelijk willen herstellen of trainen. Zorgzaam, betrokken en professioneel!
Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is benoemd tot top zorgpraktijk door de zorgverzekeraars.

  • Afspraken tussen 7:00 en 21:00
  • Alle specialisaties onder 1 dak
  • Echografie in huis
  • App voor huiswerkoefeningen
  • Ruime professioneel ingerichte oefenzaal

Meer over de praktijk

Afgelopen weken heeft Eline de valpreventie groep begeleid. Zij is hier speciaal voor opgeleid. De trainingsduur is 12 weken en wordt gegeven binnen onze praktijk op de begane grond. In de gemeente Wijchen werken we samen aan gezondheid en geluk vanuit het lokaal preventie akkoord. We gaan samen aan de slag om de gezondheid van inwoners te verbeteren.

Binnenkort weten we wanneer een nieuwe training gaat starten. Wilt u wel alvast lekker gaan bewegen en werken aan uw conditie, balans en spierkracht onder begeleiding van een ervaren fitcoach dan kan dat ook. Op meerdere momenten in de week bieden wij deze groepstraining aan. U kunt op de website meer informatie vinden over de verschillende trainingen die wij aanbieden!
...

17 0

Hi!

Ik ben Fay en sinds januari ben ik bij team Baat gekomen om het secretariaat te versterken. Naast Sandra kun je mij nu dus ook aan de telefoon krijgen of bij de balie tegenkomen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen met al jullie vragen!
...

24 0

Kennen jullie Friso al?
Hij is maandag-, woensdag- en donderdagochtend in de zaal te vinden en helpt jou met alle vragen die je hebt over het sporten!
...

9 0

Ontmoet team Baat!

Hoi! Ik ben Manon en ik ben sinds januari 2024 met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio- en Manuele therapie Baat. Ik hou van de uitdaging om te zoeken naar de oorzaak van de klacht. Het geeft mij energie als ik samen met de patiënt kan werken aan zijn behandeldoelen en de patiënt weer vertrouwen krijgt in zijn eigen lichaam.

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met paardrijden, lekker koken en bakken en gezellig afspreken met vrienden en familie.
...

36 2