Inlog mijn Fysio Baat

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met één van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat kunt u onderstaand formulier invullen. De verwerkingstijd is circa één werkdag. Wilt u een afspraak verzetten of annuleren binnen 24 uur vragen wij u te bellen naar de praktijk.

Wanneer u gebeld wilt worden, verzoeken wij u een tijdstip aan te geven wanneer u te bereiken bent.

Indien u een afspraak wilt maken, vragen wij u alvast uw burgerservice nummer en geboortedatum te vermelden.

Wij bellen u terug
Vul hier het formulier in om een aanvraag te doen om terug gebeld te worden.

Naam*
Telefoonnummer*
Email
Tijdstip
   
Reden van bellen
BSN
Geboortedatum
Toelichting

Laatste nieuws

jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
jun 12, 2018

Vanaf as maandag 18 juni zal Lisanne Bruijsten, met haar praktijk Diëtist Lisanne, starten binnen Gezondheidscentrum Wijchen. Lisanne is diëtist en (sport)coach en helpt je graag naar een gezondere leefstijl. Lisanne zal iedere maandagavond werkzaam zijn op ’t Slotje. Mocht je geïnteresseerd zijn in haar kennis en kunde of een afspraak willen maken, verwijzen wij u graag naar haar website www.dietistlisanne.nl  of haar Facebookpagina

 

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

   Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.