Inlog mijn Fysio Baat

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met één van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat kunt u onderstaand formulier invullen. De verwerkingstijd is circa één werkdag. Wilt u een afspraak verzetten of annuleren binnen 24 uur vragen wij u te bellen naar de praktijk.

Wanneer u gebeld wilt worden, verzoeken wij u een tijdstip aan te geven wanneer u te bereiken bent.

Indien u een afspraak wilt maken, vragen wij u alvast uw burgerservice nummer en geboortedatum te vermelden.

Wij bellen u terug
Vul hier het formulier in om een aanvraag te doen om terug gebeld te worden.

Naam*
Telefoonnummer*
Email
Tijdstip
   
Reden van bellen
BSN
Geboortedatum
Toelichting

Laatste nieuws

dec 19, 2018
Namens alle collega's van Fysio- en Manuele Therapie Baat wensen wij u fijne kerstdagen en een goed, gezond en actief 2019! Enne.... iemand is nooit te oud om (met behulp van de fysiotherapeut) te werken aan een betere kwaliteit van leven. Kijk deze leuke korte feel good kerstmovie! 
nov 12, 2018
Fysiotherapie Baat heeft zich aangesloten bij het Schoudernetwerk Zuidoost Nederland (SZON), een schoudernetwerk voor en door fysiotherapeuten. Door kennisdeling kunnen wij vanuit de Baat patiënten met schouderklachten optimaal behandelen en begeleiden.
jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Pagina 1 van 25  > >>


oefening baat kunst

 Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.