Baat-Fit-Plan

Iedereen heeft Baat bij bewegen. Daarom kunt u binnen Fysio- en Manuele Therapie Baat deelnemen aan het Baat-Fit-Plan. U kunt met of zonder begeleiding van een fitcoach werken aan uw eigen gezondheid. De fitcoach werkt nauw samen met onze fysiotherapeuten.

Heeft u een blessure gehad, een chronische aandoening of specifieke klacht, dan is We-Fit een uitstekende mogelijkheid om onder begeleiding van de fitcoach, in groepsverband, te trainen met uw eigen trainingsschema. Wilt u liever zelfstandig trainen op flexibele tijden dan is I-Fit een goede keuze.

De voordelen van ons Baat-Fit-Plan:

We-FIT I-FIT
 • Ruime oefenzaal ingericht met professionele apparatuur
 • Begeleiding door een fitcoach in samenwerking met de fysiotherapeut
 • Trainen in groepsverband met een eigen trainingsschema
 • Effectief door vast sportmoment in de week
 • Gratis app met huiswerkoefeningen
 • Ruime oefenzaal ingericht met professionele apparatuur
 • Persoonlijke fit-test
 • Persoonlijk opgesteld trainingsprogramma
 • Mogelijkheid tot onbeperkt sporten
 • Flexibele trainingstijden
 • Gratis app met huiswerkoefeningen

Samen gaan we voor uw Baat-Fit-Plan. Hoe doen we dat?

Onze trainingsprogramma’s hebben als doelstelling om het lichaam in een goede conditie te brengen en te houden.

Meten is weten

Uw Baat-Fit-Plan begint met een intake door een fysiotherapeut. Door middel van een gesprek en het afnemen van een aantal testen krijgen wij een beeld van uw lichamelijke gezondheid. Aan de hand van de uitkomsten en uw persoonlijke wensen stellen we haalbare doelen voor het persoonlijke Baat-Fit-Plan op.

Begeleiding

Na een fysiotherapeutisch traject of wanneer u het zelf gewoon prettig vindt om tijdens het sporten begeleidt te worden door één van onze fitcoaches kunt u starten met We-Fit. U traint op een vaste tijd. De training bestaat uit het doorlopen van uw individuele trainingsschema. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan een gezamenlijke work-out tijdens uw sport uur. De fitcoach is aanwezig voor begeleiding en vragen.
Wanneer u gekozen heeft om deel te nemen aan I-fit is er geen begeleiding in de zaal aanwezig en traint u volledig zelfstandig. U bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau. Indien u niet bekend bent met onze oefenzaal, start u de eerste maand in We-Fit. U dient voor iedere training een plaats in de oefenzaal te reserveren via de website www.baatbijfysiotherapie.nl/oefenzaal-reserveren.

Plezier

Bewegen is goed voor je. Om dit vol te blijven houden, zijn wij van mening dat een leuke, veilige en gezellige omgeving heel belangrijk zijn. Plezier in bewegen zorgt ervoor dat je het ook volhoudt. Een persoonlijk op uw individuele wensen afgestemd Baat-Fit-Plan in een ruime gezellige en frisse oefenzaal draagt hier zeker aan bij.