Fit worden & blijven? Dat kan!

Om fit te worden en blijven kunt u deelnemen aan het Baat-FIT-plan. U kunt sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut in een groepsles. Maar sport u liever individueel is dat ook mogelijk!

We-FIT: Fysiofitness, training onder begeleiding van de fysiotherapeut

I-FIT: Zelfstandig trainen met een persoonlijk opgesteld trainingsprogramma

Samen gaan we voor uw fitplan. Hoe doen we dat?

Onze fitprogramma’s hebben als doelstelling om het lichaam in een goede conditie te brengen en te houden.

Meten is weten

Iedere sportabonnement begint met een intake. Wij testen de individuele fysieke gezondheid door een aantal testen uit te voeren. Aan de hand van de uitkomsten en de persoonlijke wensen stellen we haalbare doelen voor het persoonlijke Baat-FIT-plan op. Regelmatig evalueren we de doelstellingen en stellen bij waar nodig.

Begeleiding

Na een periode van revalidatie binnen de praktijk of wanneer je het zelf gewoon prettig vindt om tijdens het sporten begeleidt te worden door één van onze fysiotherapeuten kun je starten met fysiofitness. Tijdens deze les kun je meedoen aan groepsactiviteiten. Dit is niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om individueel te sporten tijdens de fysiofitness. De fysiotherapeut is in de zaal aanwezig voor begeleiding en vragen. Hiervoor zijn vaste tijden gereserveerd in de agenda.

Bij I-FIT is er geen begeleiding in de zaal aanwezig en train je volledig zelfstandig. Je bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau.

Plezier

Bewegen is goed voor je. Om dit vol te blijven houden, zijn wij van mening dat een leuke, veilige en gezellige omgeving heel belangrijk zijn. Plezier in bewegen zorgt ervoor dat je het ook volhoudt. Een persoonlijk op jouw individuele wensen afgestemd Baat-FIT-plan in een ruime gezellige oefenzaal draagt hier zeker aan bij.

Wilt u meer informatie over het Baat-FIT-Plan of u inschrijven hiervoor, neem dan gerust contact met ons op.

Als praktijk zijn wij aangesloten bij het Oncologie Netwerk Zuid-Gelderland (ONZG). Dit netwerk bestaat uit zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten tijdens en na kanker. Elk jaar vinden er een aantal bijeenkomsten plaats, het verbeteren van zowel de vakinhoudelijke als multidisciplinaire kwaliteit staat hier centraal.
#Baat bij samenwerken!!
...

6 0

Nieuwe website !!

Er is een nieuwe website voor het gezondheidscentrum Wijchen. Binnen gezondheidscentrum Wijchen zijn wij ervan overtuigd dat je voor een goede, op de patiëntgerichte zorg moet samenwerken en over je eigen praktijkgrenzen heen moet kijken. Daarom zijn wij met elkaar gehuisvest in één pand waardoor samenwerken heel vanzelfsprekend wordt.

https://gezondheidscentrum-wijchen.nl/
...

14 1

Gister vond de tweede editie van de Emilialoop plaats. Aan de start van de bedrijvenloop stonden een aantal fanatieke hardlopers voor team Baat klaar. Als team Baat hadden we de titel te verdedigen en dat is gelukt! De beker is weer onderweg naar 't Slotje, op naar volgend jaar !! @emilialoop @jorisdebaat @rickdumoulin @nicoledebaat @emiliemaas97 ...

45 6