Fit worden & blijven? Dat kan!

Om fit te worden en blijven kunt u deelnemen aan het Baat-FIT-plan. U kunt sporten onder begeleiding van een fitcoach in een groepsles. Maar sport u liever individueel is dat ook mogelijk!

We-FIT – Baat bij Bewegen 65+: Fysiofitness, training onder begeleiding van de fitcoach

I-FIT: Zelfstandig trainen met een persoonlijk opgesteld trainingsprogramma

Samen gaan we voor uw fitplan. Hoe doen we dat?

Onze fitprogramma’s hebben als doelstelling om het lichaam in een goede conditie te brengen en te houden.

Meten is weten

Iedere sportabonnement begint met een intake. Wij testen de individuele fysieke gezondheid door een aantal testen uit te voeren. Aan de hand van de uitkomsten en de persoonlijke wensen stellen we haalbare doelen voor het persoonlijke Baat-FIT-plan op. Regelmatig evalueren we de doelstellingen en stellen bij waar nodig.

Begeleiding

Na een periode van revalidatie binnen de praktijk of wanneer je het zelf gewoon prettig vindt om tijdens het sporten begeleidt te worden door één van onze fitcoaches kun je starten met We Fit. Tijdens deze les kun je meedoen aan groepsactiviteiten. Dit is niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om individueel te sporten tijdens de We Fit. De fitcoach is in de zaal aanwezig voor begeleiding en vragen. Hiervoor zijn vaste tijden gereserveerd in de agenda.

Bij I-FIT is er meestal geen begeleiding in de zaal aanwezig en train je in principe volledig zelfstandig. De aanwezige fitcoach is uiteraard bereikbaar voor vragen en denkt met je mee. Je bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau.

Plezier

Bewegen is goed voor je. Om dit vol te blijven houden, zijn wij van mening dat een leuke, veilige en gezellige omgeving heel belangrijk zijn. Plezier in bewegen zorgt ervoor dat je het ook volhoudt. Een persoonlijk op jouw individuele wensen afgestemd Baat-FIT-plan in een ruime gezellige oefenzaal draagt hier zeker aan bij.

Wilt u meer informatie over het Baat-FIT-Plan, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u zich inschrijven, klik dan hier!

Baat bij Valtraining

Op 8 mei starten wij weer een valtraining voor 70-plussers.

Ken jij iemand die moeite heeft met lopen of balans houden? Of is hij/zij bang om te vallen? Dan kan deze training hierbij helpen!

De training is op woensdag van 16:00 – 17:30 uur en duurt 10 weken.

Locatie: in onze praktijk op ’t Slotje 7

Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op onze website:
https://www.baatbijfysiotherapie.nl/valtraining/
...

11 0

Namens alle medewerkers wensen wij u hele fijne paasdagen. Maandag zijn we een dagje gesloten maar dinsdag staan we weer voor u klaar zoals u van ons gewend bent! #pasen #extradagjeweekend #dinsdagzijnweerweer #baatbijfysiotherapie ...

5 0

Afgelopen weken heeft Eline de valpreventie groep begeleid. Zij is hier speciaal voor opgeleid. De trainingsduur is 12 weken en wordt gegeven binnen onze praktijk op de begane grond. In de gemeente Wijchen werken we samen aan gezondheid en geluk vanuit het lokaal preventie akkoord. We gaan samen aan de slag om de gezondheid van inwoners te verbeteren.

Binnenkort weten we wanneer een nieuwe training gaat starten. Wilt u wel alvast lekker gaan bewegen en werken aan uw conditie, balans en spierkracht onder begeleiding van een ervaren fitcoach dan kan dat ook. Op meerdere momenten in de week bieden wij deze groepstraining aan. U kunt op de website meer informatie vinden over de verschillende trainingen die wij aanbieden!
...

17 0

Hi!

Ik ben Fay en sinds januari ben ik bij team Baat gekomen om het secretariaat te versterken. Naast Sandra kun je mij nu dus ook aan de telefoon krijgen of bij de balie tegenkomen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen met al jullie vragen!
...

24 0