Fit worden & blijven? Dat kan!

Om fit te worden en blijven kunt u deelnemen aan het Baat-FIT-plan. U kunt sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut in een groepsles. Maar sport u liever individueel is dat ook mogelijk!

We-FIT: Fysiofitness, training onder begeleiding van de fysiotherapeut

I-FIT: Zelfstandig trainen met een persoonlijk opgesteld trainingsprogramma

Samen gaan we voor uw fitplan. Hoe doen we dat?

Onze fitprogramma’s hebben als doelstelling om het lichaam in een goede conditie te brengen en te houden.

Meten is weten

Iedere sportabonnement begint met een intake. Wij testen de individuele fysieke gezondheid door een aantal testen uit te voeren. Aan de hand van de uitkomsten en de persoonlijke wensen stellen we haalbare doelen voor het persoonlijke Baat-FIT-plan op. Regelmatig evalueren we de doelstellingen en stellen bij waar nodig.

Begeleiding

Na een periode van revalidatie binnen de praktijk of wanneer je het zelf gewoon prettig vindt om tijdens het sporten begeleidt te worden door één van onze fysiotherapeuten kun je starten met fysiofitness. Tijdens deze les kun je meedoen aan groepsactiviteiten. Dit is niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om individueel te sporten tijdens de fysiofitness. De fysiotherapeut is in de zaal aanwezig voor begeleiding en vragen. Hiervoor zijn vaste tijden gereserveerd in de agenda.

Bij I-FIT is er geen begeleiding in de zaal aanwezig en train je volledig zelfstandig. Je bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau.

Plezier

Bewegen is goed voor je. Om dit vol te blijven houden, zijn wij van mening dat een leuke, veilige en gezellige omgeving heel belangrijk zijn. Plezier in bewegen zorgt ervoor dat je het ook volhoudt. Een persoonlijk op jouw individuele wensen afgestemd Baat-FIT-plan in een ruime gezellige oefenzaal draagt hier zeker aan bij.

Wilt u meer informatie over het Baat-FIT-Plan of u inschrijven hiervoor, neem dan gerust contact met ons op.

Het gezondheidscentrum Wijchen is een MUP: Maandverband Uitgifte Punt. Via het armoedefonds is het mogelijk gemaakt dat iedere vrouw of meisje die het nodig heeft, maar niet voldoende financiële middelen, bij ons anoniem producten kan pakken. ...

29 2

Vandaag heeft onze collega Robin bij de Old Stars Wychert een gezamenlijke warming up en fitnesstesten verzorgd. De enthousiaste deelnemers gingen daarna aan de slag met diverse sporten. Een gezonde dag vol plezier én beweging! #baatbijfysiotherapie #baatbijbewegen ...

22 1

Ontmoet team Baat! Sanne en Moniek zijn onze toppers van de kinderfysiotherapie. Zij zetten zich vol enthousiasme in om samen met het kind o.a. te werken aan de motorische ontwikkeling. Wij zijn blij met hun vakkundigheid in ons team!🏐⚽️ #baatbijfysiotherapie #fysiotherapiewijchen ...

25 0

Mindfulness is leven met volle aandacht in het hier en nu. 🍃 Het overgrote deel van onze gedachten gaan over de toekomst. “Ik moet morgen….. en straks ga ik…..” 🧠Wil jij ook meer genieten van het “nu”? Dan is de cursus Baat bij Mindfulness wellicht iets voor jou!
11 oktober start de nieuwe 8 weken durende cursus. De cursus wordt wekelijks gegeven door onze psychosomatisch fysiotherapeut Ineke op dinsdagmiddag van 16:45 tot 18:15 uur.
Meer informatie is te vinden op onze website www.baatbijfysiotherapie.nl #baatbijfysiotherapie #fysiotherapiewijchen
...

13 1