Fit worden & blijven? Dat kan!

Om fit te worden en blijven kunt u deelnemen aan het Baat-FIT-plan. U kunt sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut in een groepsles. Maar sport u liever individueel is dat ook mogelijk!

We-FIT: Fysiofitness, training onder begeleiding van de fysiotherapeut

I-FIT: Zelfstandig trainen met een persoonlijk opgesteld trainingsprogramma

Samen gaan we voor uw fitplan. Hoe doen we dat?

Onze fitprogramma’s hebben als doelstelling om het lichaam in een goede conditie te brengen en te houden.

Meten is weten

Iedere sportabonnement begint met een intake. Wij testen de individuele fysieke gezondheid door een aantal testen uit te voeren. Aan de hand van de uitkomsten en de persoonlijke wensen stellen we haalbare doelen voor het persoonlijke Baat-FIT-plan op. Regelmatig evalueren we de doelstellingen en stellen bij waar nodig.

Begeleiding

Na een periode van revalidatie binnen de praktijk of wanneer je het zelf gewoon prettig vindt om tijdens het sporten begeleidt te worden door één van onze fysiotherapeuten kun je starten met fysiofitness. Tijdens deze les kun je meedoen aan groepsactiviteiten. Dit is niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om individueel te sporten tijdens de fysiofitness. De fysiotherapeut is in de zaal aanwezig voor begeleiding en vragen. Hiervoor zijn vaste tijden gereserveerd in de agenda.

Bij I-FIT is er geen begeleiding in de zaal aanwezig en train je volledig zelfstandig. Je bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau.

Plezier

Bewegen is goed voor je. Om dit vol te blijven houden, zijn wij van mening dat een leuke, veilige en gezellige omgeving heel belangrijk zijn. Plezier in bewegen zorgt ervoor dat je het ook volhoudt. Een persoonlijk op jouw individuele wensen afgestemd Baat-FIT-plan in een ruime gezellige oefenzaal draagt hier zeker aan bij.

Wilt u meer informatie over het Baat-FIT-Plan of u inschrijven hiervoor, neem dan gerust contact met ons op.

Baat-FIT-plan

Om fit te worden en blijven kunt u deelnemen aan het Baat-FIT-plan. U kunt sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut in een groepsles. Maar sport u liever individueel is dat ook mogelijk! Onze fitprogramma’s hebben als doelstelling om het lichaam in een goede conditie te brengen en te houden.
...

17 0

Schouderspreekuur

Sinds 2020 zijn wij de samenwerking aangegaan met orthopedisch chirurg drs. Gert Jan Geijssen, vanuit de Bergman Clinic. Iedere maand is hij een dagdeel in de praktijk aanwezig waarbij hij samen met Leon de Baat, schouderspecialist, patiënten ziet met schouder gerelateerde klachten. Zowel diagnostiek, middels echo, en advies. Hierdoor kan de patiënt dichtbij huis zonder lange wachttijden gezien en geholpen worden!
@bergmanclinicsofficial

#baatbijfysiotherapie #fysiotherapiewijchen #baatbijbewegen
...

35 0

Emilialoop
Op zaterdag 13 mei vindt de Emilialoop weer plaats in Wijchen. Wij hebben een fanatiek bedrijventeam kunnen samenstellen! Komen jullie ons ook aanmoedigen?
...

46 3

Zwangerfit💪🏻🤰 Fysiotherapeut Marijke verzorgt wekelijks de zwangerfit sportgroep op donderdagavond. In principe binnen in de moderne sportzaal, maar bij mooi weer gaan ze lekker naar buiten (zoals gisteren)😍🏃🏼‍♀️ ...

22 1