Fit worden & blijven? Dat kan!

Om fit te worden en blijven kunt u deelnemen aan het Baat-FIT-plan. U kunt sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut in een groepsles. Maar sport u liever individueel is dat ook mogelijk!

We-FIT: Fysiofitness, training onder begeleiding van de fysiotherapeut

I-FIT: Zelfstandig trainen met een persoonlijk opgesteld trainingsprogramma

Samen gaan we voor uw fitplan. Hoe doen we dat?

Onze fitprogramma’s hebben als doelstelling om het lichaam in een goede conditie te brengen en te houden.

Meten is weten

Iedere sportabonnement begint met een intake. Wij testen de individuele fysieke gezondheid door een aantal testen uit te voeren. Aan de hand van de uitkomsten en de persoonlijke wensen stellen we haalbare doelen voor het persoonlijke Baat-FIT-plan op. Regelmatig evalueren we de doelstellingen en stellen bij waar nodig.

Begeleiding

Na een periode van revalidatie binnen de praktijk of wanneer je het zelf gewoon prettig vindt om tijdens het sporten begeleidt te worden door één van onze fysiotherapeuten kun je starten met fysiofitness. Tijdens deze les kun je meedoen aan groepsactiviteiten. Dit is niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om individueel te sporten tijdens de fysiofitness. De fysiotherapeut is in de zaal aanwezig voor begeleiding en vragen. Hiervoor zijn vaste tijden gereserveerd in de agenda.

Bij I-FIT is er geen begeleiding in de zaal aanwezig en train je volledig zelfstandig. Je bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau.

Plezier

Bewegen is goed voor je. Om dit vol te blijven houden, zijn wij van mening dat een leuke, veilige en gezellige omgeving heel belangrijk zijn. Plezier in bewegen zorgt ervoor dat je het ook volhoudt. Een persoonlijk op jouw individuele wensen afgestemd Baat-FIT-plan in een ruime gezellige oefenzaal draagt hier zeker aan bij.

Wilt u meer informatie over het Baat-FIT-Plan of u inschrijven hiervoor, neem dan gerust contact met ons op.

Kom jij ons team versterken? ...

9 0

Zijn jullie al eens binnen geweest in onze praktijk? Hier geven wij een rondleiding! Wist jij bijvoorbeeld dat we een grote oefenzaal boven hebben? ...

21 0

Wisten jullie dat wij handtherapie aanbieden bij Fysio- en manuele therapie Baat? Er bestaan namelijk veel verschillende handklachten en specifieke kennis is daarom van belang! Weten jullie welke klacht je hier op het filmpje ziet? ...

5 2