I-FIT

Wilt u lekker zelfstandig sporten in een goed uitgeruste oefenzaal, maar zonder sportschool uitstraling? Dat kan bij ons! Onze praktijk heeft twee modern ingerichte trainingszalen met een totale oppervlakte van circa 200m2.

Voordelen van I-FIT:

  • Zelfstandig trainen met een persoonlijk opgesteld trainingsprogramma
  • Mogelijkheid tot onbeperkt sporten
  • Ruime openingstijden van de oefenzaal om te kunnen sporten

Voor wie?

Bij I-FIT is er geen begeleiding in de zaal aanwezig en traint u volledig zelfstandig. U bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau.

Hoe werkt het?

Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een individuele intake plaats waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen wordt uitgevoerd om een indruk te krijgen van uw fitheid en algehele belastbaarheid. De resultaten hiervan worden met u besproken en u krijgt een persoonlijk advies.

Vervolgens wordt een individueel trainingsprogramma voor u samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Twee keer per jaar kan een evaluatie moment worden ingepland. Wij denken graag met u mee, zodat het sporten een leuke en plezierige uitdaging voor u blijft.

Het aantal sporters in de oefenzaal is gemaximeerd op 10 personen per uur. U kunt een tijdvak reserveren via de website. U ontvangt hiervoor een inlogcode.

Meer informatie over de locatie, tijden en kosten, klik hier!

Wilt u meer informatie over I FIT of u inschrijven hiervoor, neem dan gerust contact met ons op.

Als praktijk zijn wij aangesloten bij het Oncologie Netwerk Zuid-Gelderland (ONZG). Dit netwerk bestaat uit zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten tijdens en na kanker. Elk jaar vinden er een aantal bijeenkomsten plaats, het verbeteren van zowel de vakinhoudelijke als multidisciplinaire kwaliteit staat hier centraal.
#Baat bij samenwerken!!
...

6 0

Nieuwe website !!

Er is een nieuwe website voor het gezondheidscentrum Wijchen. Binnen gezondheidscentrum Wijchen zijn wij ervan overtuigd dat je voor een goede, op de patiëntgerichte zorg moet samenwerken en over je eigen praktijkgrenzen heen moet kijken. Daarom zijn wij met elkaar gehuisvest in één pand waardoor samenwerken heel vanzelfsprekend wordt.

https://gezondheidscentrum-wijchen.nl/
...

14 1

Gister vond de tweede editie van de Emilialoop plaats. Aan de start van de bedrijvenloop stonden een aantal fanatieke hardlopers voor team Baat klaar. Als team Baat hadden we de titel te verdedigen en dat is gelukt! De beker is weer onderweg naar 't Slotje, op naar volgend jaar !! @emilialoop @jorisdebaat @rickdumoulin @nicoledebaat @emiliemaas97 ...

45 6