I-FIT

Wilt u lekker zelfstandig sporten in een goed uitgeruste oefenzaal, maar zonder sportschool uitstraling? Dat kan bij ons! Onze praktijk heeft twee modern ingerichte trainingszalen met een totale oppervlakte van circa 200m2.

Voordelen van I-FIT:

  • Zelfstandig trainen met een persoonlijk opgesteld trainingsprogramma
  • Mogelijkheid tot onbeperkt sporten
  • Ruime openingstijden van de oefenzaal om te kunnen sporten

Voor wie?

Bij I-FIT is er geen begeleiding in de zaal aanwezig en traint u volledig zelfstandig. U bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau.

Hoe werkt het?

Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een individuele intake plaats waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen wordt uitgevoerd om een indruk te krijgen van uw fitheid en algehele belastbaarheid. De resultaten hiervan worden met u besproken en u krijgt een persoonlijk advies.

Vervolgens wordt een individueel trainingsprogramma voor u samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Twee keer per jaar kan een evaluatie moment worden ingepland. Wij denken graag met u mee, zodat het sporten een leuke en plezierige uitdaging voor u blijft.

Het aantal sporters in de oefenzaal is gemaximeerd op 10 personen per uur. U kunt een tijdvak reserveren via de website. U ontvangt hiervoor een inlogcode.

Meer informatie over de locatie, tijden en kosten, klik hier!

Wilt u meer informatie over I FIT of u inschrijven hiervoor, neem dan gerust contact met ons op.

Het gezondheidscentrum Wijchen is een MUP: Maandverband Uitgifte Punt. Via het armoedefonds is het mogelijk gemaakt dat iedere vrouw of meisje die het nodig heeft, maar niet voldoende financiële middelen, bij ons anoniem producten kan pakken. ...

29 2

Vandaag heeft onze collega Robin bij de Old Stars Wychert een gezamenlijke warming up en fitnesstesten verzorgd. De enthousiaste deelnemers gingen daarna aan de slag met diverse sporten. Een gezonde dag vol plezier én beweging! #baatbijfysiotherapie #baatbijbewegen ...

22 1

Ontmoet team Baat! Sanne en Moniek zijn onze toppers van de kinderfysiotherapie. Zij zetten zich vol enthousiasme in om samen met het kind o.a. te werken aan de motorische ontwikkeling. Wij zijn blij met hun vakkundigheid in ons team!🏐⚽️ #baatbijfysiotherapie #fysiotherapiewijchen ...

25 0

Mindfulness is leven met volle aandacht in het hier en nu. 🍃 Het overgrote deel van onze gedachten gaan over de toekomst. “Ik moet morgen….. en straks ga ik…..” 🧠Wil jij ook meer genieten van het “nu”? Dan is de cursus Baat bij Mindfulness wellicht iets voor jou!
11 oktober start de nieuwe 8 weken durende cursus. De cursus wordt wekelijks gegeven door onze psychosomatisch fysiotherapeut Ineke op dinsdagmiddag van 16:45 tot 18:15 uur.
Meer informatie is te vinden op onze website www.baatbijfysiotherapie.nl #baatbijfysiotherapie #fysiotherapiewijchen
...

13 1