I-FIT

Wilt u lekker zelfstandig sporten in een goed uitgeruste oefenzaal, maar zonder sportschool uitstraling? Dat kan bij ons! Onze praktijk heeft twee modern ingerichte trainingszalen met een totale oppervlakte van circa 200m2.

Voordelen van I-FIT:

  • Zelfstandig trainen met een persoonlijk opgesteld trainingsprogramma
  • Mogelijkheid tot onbeperkt sporten
  • Ruime openingstijden van de oefenzaal om te kunnen sporten

Voor wie?

Bij I-FIT is er geen begeleiding in de zaal aanwezig en traint u volledig zelfstandig. U bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau.

Hoe werkt het?

Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een individuele intake plaats waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen wordt uitgevoerd om een indruk te krijgen van uw fitheid en algehele belastbaarheid. De resultaten hiervan worden met u besproken en u krijgt een persoonlijk advies.

Vervolgens wordt een individueel trainingsprogramma voor u samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Twee keer per jaar kan een evaluatie moment worden ingepland. Wij denken graag met u mee, zodat het sporten een leuke en plezierige uitdaging voor u blijft.

Het aantal sporters in de oefenzaal is gemaximeerd op 10 personen per uur. U kunt een tijdvak reserveren via de website. U ontvangt hiervoor een inlogcode.

Meer informatie over de locatie, tijden en kosten, klik hier!

Wilt u meer informatie over I FIT of u inschrijven hiervoor, neem dan gerust contact met ons op.

Kom jij ons team versterken? ...

9 0

Zijn jullie al eens binnen geweest in onze praktijk? Hier geven wij een rondleiding! Wist jij bijvoorbeeld dat we een grote oefenzaal boven hebben? ...

21 0

Wisten jullie dat wij handtherapie aanbieden bij Fysio- en manuele therapie Baat? Er bestaan namelijk veel verschillende handklachten en specifieke kennis is daarom van belang! Weten jullie welke klacht je hier op het filmpje ziet? ...

5 2