I-FIT

Wilt u lekker zelfstandig sporten in een goed uitgeruste oefenzaal, maar zonder sportschool uitstraling? Dat kan bij ons! Onze praktijk heeft twee modern ingerichte trainingszalen met een totale oppervlakte van circa 200m2.

Voordelen van I-FIT:

  • Zelfstandig trainen met een persoonlijk opgesteld trainingsprogramma
  • Mogelijkheid tot onbeperkt sporten
  • Ruime openingstijden van de oefenzaal om te kunnen sporten

Voor wie?

Bij I-FIT is er  meestal geen begeleiding in de zaal aanwezig en traint u in principe volledig zelfstandig. Onze fitcoaches kunnen u waar nodig adviseren. U bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau.

Hoe werkt het?

Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een individuele intake plaats door een fysiotherapeut waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen wordt uitgevoerd om een indruk te krijgen van uw fitheid en algehele belastbaarheid. De resultaten hiervan worden met u besproken en u krijgt een persoonlijk advies.

Vervolgens wordt een individueel trainingsprogramma voor u samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Twee keer per jaar kan een evaluatie moment worden ingepland. Wij denken graag met u mee, zodat het sporten een leuke en plezierige uitdaging voor u blijft.

Het aantal sporters in de oefenzaal is gemaximeerd op 10 personen per uur. U kunt een tijdvak reserveren via de website. U ontvangt hiervoor een inlogcode.

Meer informatie over de locatie, tijden en kosten, klik hier!

Wilt u meer informatie over I FIT , neem dan gerust contact met ons op. Wilt u zich inschrijven, klik dan hier!

Nationale secretaressedag 18 april 2024!

Onze twee toppers, Fay & Sandra! Ze staan iedere dag klaar voor onze patiënten en fysiotherapeuten. Op hun vertrouwde plekje achter de balie staan ze u graag te woord, voor al uw vragen of om een afspraak in te plannen. De hulp en ondersteuning van Sandra en Fay is voor ons onmisbaar om de beste patiëntenzorg te kunnen leveren!
...

37 4

Baat bij Valtraining

Op 8 mei starten wij weer een valtraining voor 70-plussers.

Ken jij iemand die moeite heeft met lopen of balans houden? Of is hij/zij bang om te vallen? Dan kan deze training hierbij helpen!

De training is op woensdag van 16:00 – 17:30 uur en duurt 10 weken.

Locatie: in onze praktijk op ’t Slotje 7

Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op onze website:
https://www.baatbijfysiotherapie.nl/valtraining/
...

11 0

Namens alle medewerkers wensen wij u hele fijne paasdagen. Maandag zijn we een dagje gesloten maar dinsdag staan we weer voor u klaar zoals u van ons gewend bent! #pasen #extradagjeweekend #dinsdagzijnweerweer #baatbijfysiotherapie ...

5 0