Contact

Fysio- en Manuele Therapie Baat

Gezondheidscentrum Wijchen

’t Slotje 7 – 6603 JC Wijchen
contact@baatbijfysiotherapie.nl
024-6455883
KvK: 09189800

stuur een WhatsApp bericht

Dokterscentrum Wijchen

Buizerdstraat 251
6601 AT Wijchen

Openingstijden

Ma t/m do 7.00 – 21.00 uur
Vrijdag 7.00 – 18.00 uur

Social Media


Contact

Als praktijk zijn wij aangesloten bij het Oncologie Netwerk Zuid-Gelderland (ONZG). Dit netwerk bestaat uit zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten tijdens en na kanker. Elk jaar vinden er een aantal bijeenkomsten plaats, het verbeteren van zowel de vakinhoudelijke als multidisciplinaire kwaliteit staat hier centraal.
#Baat bij samenwerken!!
...

6 0

Nieuwe website !!

Er is een nieuwe website voor het gezondheidscentrum Wijchen. Binnen gezondheidscentrum Wijchen zijn wij ervan overtuigd dat je voor een goede, op de patiëntgerichte zorg moet samenwerken en over je eigen praktijkgrenzen heen moet kijken. Daarom zijn wij met elkaar gehuisvest in één pand waardoor samenwerken heel vanzelfsprekend wordt.

https://gezondheidscentrum-wijchen.nl/
...

14 1

Gister vond de tweede editie van de Emilialoop plaats. Aan de start van de bedrijvenloop stonden een aantal fanatieke hardlopers voor team Baat klaar. Als team Baat hadden we de titel te verdedigen en dat is gelukt! De beker is weer onderweg naar 't Slotje, op naar volgend jaar !! @emilialoop @jorisdebaat @rickdumoulin @nicoledebaat @emiliemaas97 ...

45 6