Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is om, juist in deze tijd van vooral thuis zijn, toch in beweging te blijven, bieden wij online sportlessen aan. Samen met een therapeut en alle deelnemers kunt u zo online een klein uurtje op een verstandige manier sporten! De lessen bestaan uit oefeningen voor het gehele lichaam die u thuis, op een matje of staand kan uitvoeren.

Hoe werken onze online lessen?

U hebt een laptop, tablet of smartphone nodig (het liefst met camera en geluid aan). Het enige wat u hoeft te doen is een gratis account aan maken voor Skype wanneer u dat nog niet heeft. U meldt zich aan bij de praktijk en van de fysiotherapeut ontvangt u een link om aan de trainingsessie via Skype deel te nemen.

Wanneer zijn onze online lessen?

Maandagavond 19:45 – 20:30 uur

Woensdagmiddag 15:15 – 16:00 uur (rustige intensiteit, oefeningen vanuit de stoel of staand)

Vrijdagochtend 9:45 – 10:30 (matige intensiteit, vanaf een matje of staand)

Benodigdheden tijdens de les

Een matje (of handdoek), twee gewichtjes (of twee flesjes water) en een gymastiekband. Op het tijdstip van de les zorgt u dat u online bent. De therapeut “belt” u dan via Skype, u hoeft alleen nog op te nemen. Een gymnastiekband kunt u bij ons kopen voor €6.

Wanneer u het lastig vindt om Skype te installeren, helpen wij u graag. Deze dienst wordt u kosteloos aangeboden door onze praktijk.

Wij hopen u online te mogen ontmoeten!

Het team van Fysiotherapie Baat

 

« Terug