Inlog mijn Fysio Baat

Manuele therapie

Manuele therapie bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is bestemd voor cliënten met bewegingsklachten en pijn in de rug, nek, heup, been, schouder, arm of hoofd. Het doel van manuele therapie bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten. Anderzijds verbetert de manueel therapeut ook de houding en bewegingen van de cliënt. Chronische pijn in de rug of in de nek kan zo worden voorkomen en het verstoorde evenwicht wordt door manuele therapie verholpen.

De manueel therapeut van Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat maakt gebruik van een aantal specifieke technieken om de gewrichten beter te laten functioneren, om de houding en bewegingen te verbeteren en om chronische pijn in de rug of nek te verminderen of te voorkomen. Tijdens de manuele therapie worden de gewrichten van het lichaam op een zachte, subtiele manier bewogen, eventueel gevolgd door een manipulatie. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: meer bewegingsvrijheid en minder pijn in rug of nek.

Léon de Baat is binnen de praktijk gespecialiseerd in manuele therapie. Wilt u meer informatie over manuele therapie of een afspraak maken met één van onze manueel therapeuten, neem dan gerust contact met ons op.

Onze praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie, www.nvmt.nl


oefening baat kunst

 Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.