Inlog mijn Fysio Baat

Massage bij kanker

Kanker is een ingrijpende ziekte. De ziekte neemt bezit van je lichaam, en de behandeling met chemotherapie, bestraling of hormoontherapie laat zijn sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk.

Massage geeft geen genezing, maar verbetert de kwaliteit van leven. Zowel lichaam als geest hebben behoefte aan ontspanning. Een massage helpt het contact met, en het vertrouwen in je lichaam herstellen. Maar misschien nog belangrijker: massage kan symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, isolatie, stress en depressie verminderen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met de ziekte kanker vaker profijt hebben van massage. Het ontspant en ondersteunt het herstel van je lichaam en geest.

Massagepraktijk Fijn Zo! is gevestigd in onze praktijk. Heleen Zweers werkt vanuit de drijfveer om iets te geven aan mensen die alles te verliezen hebben. Om een afspraak te maken, kunt u een mail sturen naar massagepraktijkfijnzo@gmail.com of bellen naar 06-23 54 65 07. Voor meer informatie, klik hier!

 

Laatste nieuws

dec 19, 2018
Namens alle collega's van Fysio- en Manuele Therapie Baat wensen wij u fijne kerstdagen en een goed, gezond en actief 2019! Enne.... iemand is nooit te oud om (met behulp van de fysiotherapeut) te werken aan een betere kwaliteit van leven. Kijk deze leuke korte feel good kerstmovie! 
nov 12, 2018
Fysiotherapie Baat heeft zich aangesloten bij het Schoudernetwerk Zuidoost Nederland (SZON), een schoudernetwerk voor en door fysiotherapeuten. Door kennisdeling kunnen wij vanuit de Baat patiënten met schouderklachten optimaal behandelen en begeleiden.
jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Pagina 1 van 25  > >>


oefening baat kunst

 Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.