Inlog mijn Fysio Baat

Massage bij kanker

Kanker is een ingrijpende ziekte. De ziekte neemt bezit van je lichaam, en de behandeling met chemotherapie, bestraling of hormoontherapie laat zijn sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk.

Massage geeft geen genezing, maar verbetert de kwaliteit van leven. Zowel lichaam als geest hebben behoefte aan ontspanning. Een massage helpt het contact met, en het vertrouwen in je lichaam herstellen. Maar misschien nog belangrijker: massage kan symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, isolatie, stress en depressie verminderen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met de ziekte kanker vaker profijt hebben van massage. Het ontspant en ondersteunt het herstel van je lichaam en geest.

Massagepraktijk Fijn Zo! is gevestigd in onze praktijk. Heleen Zweers werkt vanuit de drijfveer om iets te geven aan mensen die alles te verliezen hebben. Om een afspraak te maken, kunt u een mail sturen naar massagepraktijkfijnzo@gmail.com of bellen naar 06-23 54 65 07. Voor meer informatie, klik hier!

 

Laatste nieuws

jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
jun 12, 2018

Vanaf as maandag 18 juni zal Lisanne Bruijsten, met haar praktijk Diëtist Lisanne, starten binnen Gezondheidscentrum Wijchen. Lisanne is diëtist en (sport)coach en helpt je graag naar een gezondere leefstijl. Lisanne zal iedere maandagavond werkzaam zijn op ’t Slotje. Mocht je geïnteresseerd zijn in haar kennis en kunde of een afspraak willen maken, verwijzen wij u graag naar haar website www.dietistlisanne.nl  of haar Facebookpagina

 

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

   Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.