Inlog mijn Fysio Baat

Massage bij kanker

Kanker is een ingrijpende ziekte. De ziekte neemt bezit van je lichaam, en de behandeling met chemotherapie, bestraling of hormoontherapie laat zijn sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk.

Massage geeft geen genezing, maar verbetert de kwaliteit van leven. Zowel lichaam als geest hebben behoefte aan ontspanning. Een massage helpt het contact met, en het vertrouwen in je lichaam herstellen. Maar misschien nog belangrijker: massage kan symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, isolatie, stress en depressie verminderen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met de ziekte kanker vaker profijt hebben van massage. Het ontspant en ondersteunt het herstel van je lichaam en geest.

Massagepraktijk Fijn Zo! is gevestigd in onze praktijk. Heleen Zweers werkt vanuit de drijfveer om iets te geven aan mensen die alles te verliezen hebben. Om een afspraak te maken, kunt u een mail sturen naar massagepraktijkfijnzo@gmail.com of bellen naar 06-23 54 65 07. Voor meer informatie, klik hier!

 

Laatste nieuws

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!
apr 3, 2018
Ook in 2017 hebben onze patiënten de zorg gewaardeerd met een 8,6. Na de laatste behandeling wordt een vragenlijst per mail verstuurd waarin aangegeven kan worden hoe tevreden je bent. Ook dit jaar blijven wij dit doen! Het invullen van de vragenlijsten is zeer waardevol voor ons, zodat we de zorg aan u steeds verder kunnen verbeteren.
mrt 16, 2018

Wil je meer grip op je leven? Ben je moe of heb je last van piekeren en slapeloosheid en wil je meer vitaliteit ervaren? Wil je leren om anders met de dagelijkse hectiek en stress om te gaan? Vanaf 7 mei start in Gezondheidscentrum Wijchen een training "aandachtgerichte cognitieve therapie" (mindfulness training).

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.