Inlog mijn Fysio Baat

SportCare Wijchen

Wij zijn er van overtuigd dat iedere club of sporter van recreatief- tot topniveau gebaat is bij begeleiding  bij sport, bewegen en gezondheid. Deze begeleiding start bij voorlichting en educatie en gaat tot behandeling en preventief trainen. SportCare Wijchen biedt deze begeleiding op wens en in overleg met de aangesloten sportclubs. Dat is waar SportCare Wijchen voor staat: Baat bij gezond en verantwoord sporten en bewegen!

 

SportCare Wijchen biedt voor de aangesloten verenigingen:

SportCare Wijchen is er voor de fitte sporter en kan snel anticiperen bij de geblesseerde sporter.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van SportCare Wijchen voor uw vereniging of club. Neem gerust contact op met de praktijk en vraag naar Rick Dumoulin of Léon de Baat.

Wij bieden een sportspreekuur aan voor de volgende sportverenigingen in Wijchen en omgeving:

Laatste nieuws

dec 19, 2018
Namens alle collega's van Fysio- en Manuele Therapie Baat wensen wij u fijne kerstdagen en een goed, gezond en actief 2019! Enne.... iemand is nooit te oud om (met behulp van de fysiotherapeut) te werken aan een betere kwaliteit van leven. Kijk deze leuke korte feel good kerstmovie! 
nov 12, 2018
Fysiotherapie Baat heeft zich aangesloten bij het Schoudernetwerk Zuidoost Nederland (SZON), een schoudernetwerk voor en door fysiotherapeuten. Door kennisdeling kunnen wij vanuit de Baat patiënten met schouderklachten optimaal behandelen en begeleiden.
jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Pagina 1 van 25  > >>


oefening baat kunst

 Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.