Inlog mijn Fysio Baat

SportCare Wijchen

Wij zijn er van overtuigd dat iedere club of sporter van recreatief- tot topniveau gebaat is bij begeleiding  bij sport, bewegen en gezondheid. Deze begeleiding start bij voorlichting en educatie en gaat tot behandeling en preventief trainen. SportCare Wijchen biedt deze begeleiding op wens en in overleg met de aangesloten sportclubs. Dat is waar SportCare Wijchen voor staat: Baat bij gezond en verantwoord sporten en bewegen!

 

SportCare Wijchen biedt voor de aangesloten verenigingen:

SportCare Wijchen is er voor de fitte sporter en kan snel anticiperen bij de geblesseerde sporter.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van SportCare Wijchen voor uw vereniging of club. Neem gerust contact op met de praktijk en vraag naar Rick Dumoulin of Léon de Baat.

Wij bieden een sportspreekuur aan voor de volgende sportverenigingen in Wijchen en omgeving:

Laatste nieuws

jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
jun 12, 2018

Vanaf as maandag 18 juni zal Lisanne Bruijsten, met haar praktijk Diëtist Lisanne, starten binnen Gezondheidscentrum Wijchen. Lisanne is diëtist en (sport)coach en helpt je graag naar een gezondere leefstijl. Lisanne zal iedere maandagavond werkzaam zijn op ’t Slotje. Mocht je geïnteresseerd zijn in haar kennis en kunde of een afspraak willen maken, verwijzen wij u graag naar haar website www.dietistlisanne.nl  of haar Facebookpagina

 

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

   Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.