Inlog mijn Fysio Baat

SportCare Wijchen

Wij zijn er van overtuigd dat iedere club of sporter van recreatief- tot topniveau gebaat is bij begeleiding  bij sport, bewegen en gezondheid. Deze begeleiding start bij voorlichting en educatie en gaat tot behandeling en preventief trainen. SportCare Wijchen biedt deze begeleiding op wens en in overleg met de aangesloten sportclubs. Dat is waar SportCare Wijchen voor staat: Baat bij gezond en verantwoord sporten en bewegen!

 

SportCare Wijchen biedt voor de aangesloten verenigingen:

SportCare Wijchen is er voor de fitte sporter en kan snel anticiperen bij de geblesseerde sporter.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van SportCare Wijchen voor uw vereniging of club. Neem gerust contact op met de praktijk en vraag naar Rick Dumoulin of Léon de Baat.

Wij bieden een sportspreekuur aan voor de volgende sportverenigingen in Wijchen en omgeving:

Laatste nieuws

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!
apr 3, 2018
Ook in 2017 hebben onze patiënten de zorg gewaardeerd met een 8,6. Na de laatste behandeling wordt een vragenlijst per mail verstuurd waarin aangegeven kan worden hoe tevreden je bent. Ook dit jaar blijven wij dit doen! Het invullen van de vragenlijsten is zeer waardevol voor ons, zodat we de zorg aan u steeds verder kunnen verbeteren.
mrt 16, 2018

Wil je meer grip op je leven? Ben je moe of heb je last van piekeren en slapeloosheid en wil je meer vitaliteit ervaren? Wil je leren om anders met de dagelijkse hectiek en stress om te gaan? Vanaf 7 mei start in Gezondheidscentrum Wijchen een training "aandachtgerichte cognitieve therapie" (mindfulness training).

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.