Inlog mijn Fysio Baat

SportCare Wijchen

Wij zijn er van overtuigd dat iedere club of sporter van recreatief- tot topniveau gebaat is bij begeleiding  bij sport, bewegen en gezondheid. Deze begeleiding start bij voorlichting en educatie en gaat tot behandeling en preventief trainen. SportCare Wijchen biedt deze begeleiding op wens en in overleg met de aangesloten sportclubs. Dat is waar SportCare Wijchen voor staat: Baat bij gezond en verantwoord sporten en bewegen!

 

SportCare Wijchen biedt voor de aangesloten verenigingen:

SportCare Wijchen is er voor de fitte sporter en kan snel anticiperen bij de geblesseerde sporter.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van SportCare Wijchen voor uw vereniging of club. Neem gerust contact op met de praktijk en vraag naar Rick Dumoulin of Léon de Baat.

Wij bieden een sportspreekuur aan voor de volgende sportverenigingen in Wijchen en omgeving:

Laatste nieuws

okt 16, 2017
Vanaf 24 oktober zal Elles Huijsman werkzaam zijn binnen de praktijk als waarnemer voor onze psychosomatisch fysiotherapeute Petra van den Hoven. Petra gaat met zwangerschapsverlof. Wij wensen Petra een mooie tijd toe en als u Elles beter wilt leren kennen.......
okt 9, 2017
De Werkgroep Autisme Wijchen en het Maaswaal college nodigen u van harte uit voor het WAuW Congres op dinsdag 24oktober 2017. Het doel van het congres is om inzicht te krijgen in de problemen die kinderen met een autisme stoornis (ASS) ondervinden tijdens hun ontwikkeling in de domeinen opvoeding en onderwijs. Voor meer informatie,
aug 28, 2017
Onze psychosomatische fysiotherapeute Petra gaat half oktober met zwangerschapsverlof. Daarom zijn wij vanaf die datum op zoek naar een waarnemer voor tussen de 16 en 20 uur per week. Heb je interesse?

Pagina 1 van 22  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.