Inlog mijn Fysio Baat

Sportfysiotherapie

Sporten gaat samen met risico. Een blessure is snel veroorzaakt. Genezing duurt helaas langer, maar u wilt zo snel mogelijk weer aan de slag. De sportfysiotherapeut stelt een alternatief trainingsschema samen. Zo behoudt u uw conditie en niveau en werkt u aan een snel herstel. De sportfysiotherapeut speelt daarnaast ook een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft. Voorkomen is immers beter dan genezen! De sportfysiotherapeut heeft inzicht in verschillende sporten en beseft als geen ander hoe belangrijk uw sport voor u of uw vereniging kan zijn. Het behandelplan is helemaal op uw mogelijkheden en uw sport afgestemd.

Sportfysiotherapie besteedt specifieke aandacht aan de sport. Dat merkt u aan advies over materialen, kleding en schoeisel. Tijdens de behandeling werkt u soms met trainingsapparatuur. Ook kunnen  er braces, tapingtechnieken en mobiliserende technieken worden toegepast. Indien gewenst overleggen onze fysiotherapeuten met uw trainer over een aangepast trainingsschema.

Kortom, de sportfysiotherapeut ondersteunt u in:

Rick Dumoulin is gespecialiseerd als sportfysiotherapeut binnen onze praktijk. Wilt u meer informatie over uw sportgerelateerde klachten of een afspraak maken met onze sportfysiotherapeut, neem dan gerust contact met ons op.


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.