Inlog mijn Fysio Baat

Bo Hendriks


Ik ben Bo Hendriks, in Juni 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute.
Het vak fysiotherapie vind ik leuk omdat ik het gevoel heb dat ik mensen kan helpen om sneller te herstellen van hun klacht. Maar nog uitdagender vind ik het om mensen in te laten zien hoe ze preventief aan de slag kunnen gaan tegen de klachten.

Mijn interesses zijn breed, zo maak ik de voet- en loopanalyses binnen de praktijk en kan ik (sport)steunzolen aanmeten. Ook vind ik neurologische aandoeningen erg interessant.
Dit omdat de omgeving van de patiënt hierbij ook centraal staat en er vaak meerdere disciplines bij betrokken zijn. Zo komt het gezondheidscentrum goed tot zijn recht.

Laatste nieuws

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!
apr 3, 2018
Ook in 2017 hebben onze patiënten de zorg gewaardeerd met een 8,6. Na de laatste behandeling wordt een vragenlijst per mail verstuurd waarin aangegeven kan worden hoe tevreden je bent. Ook dit jaar blijven wij dit doen! Het invullen van de vragenlijsten is zeer waardevol voor ons, zodat we de zorg aan u steeds verder kunnen verbeteren.
mrt 16, 2018

Wil je meer grip op je leven? Ben je moe of heb je last van piekeren en slapeloosheid en wil je meer vitaliteit ervaren? Wil je leren om anders met de dagelijkse hectiek en stress om te gaan? Vanaf 7 mei start in Gezondheidscentrum Wijchen een training "aandachtgerichte cognitieve therapie" (mindfulness training).

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.