Inlog mijn Fysio Baat

Bo Hendriks


Ik ben Bo Hendriks, in Juni 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute.
Het vak fysiotherapie vind ik leuk omdat ik het gevoel heb dat ik mensen kan helpen om sneller te herstellen van hun klacht. Maar nog uitdagender vind ik het om mensen in te laten zien hoe ze preventief aan de slag kunnen gaan tegen de klachten.

Mijn interesses zijn breed, zo maak ik de voet- en loopanalyses binnen de praktijk en kan ik (sport)steunzolen aanmeten. Ook vind ik neurologische aandoeningen erg interessant.
Dit omdat de omgeving van de patiënt hierbij ook centraal staat en er vaak meerdere disciplines bij betrokken zijn. Zo komt het gezondheidscentrum goed tot zijn recht.

Laatste nieuws

okt 16, 2017
Vanaf 24 oktober zal Elles Huijsman werkzaam zijn binnen de praktijk als waarnemer voor onze psychosomatisch fysiotherapeute Petra van den Hoven. Petra gaat met zwangerschapsverlof. Wij wensen Petra een mooie tijd toe en als u Elles beter wilt leren kennen.......
okt 9, 2017
De Werkgroep Autisme Wijchen en het Maaswaal college nodigen u van harte uit voor het WAuW Congres op dinsdag 24oktober 2017. Het doel van het congres is om inzicht te krijgen in de problemen die kinderen met een autisme stoornis (ASS) ondervinden tijdens hun ontwikkeling in de domeinen opvoeding en onderwijs. Voor meer informatie,
aug 28, 2017
Onze psychosomatische fysiotherapeute Petra gaat half oktober met zwangerschapsverlof. Daarom zijn wij vanaf die datum op zoek naar een waarnemer voor tussen de 16 en 20 uur per week. Heb je interesse?

Pagina 1 van 22  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.