Inlog mijn Fysio Baat

Bo Hendriks


Ik ben Bo Hendriks, in Juni 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute.
Het vak fysiotherapie vind ik leuk omdat ik het gevoel heb dat ik mensen kan helpen om sneller te herstellen van hun klacht. Maar nog uitdagender vind ik het om mensen in te laten zien hoe ze preventief aan de slag kunnen gaan tegen de klachten.

Mijn interesses zijn breed, zo maak ik de voet- en loopanalyses binnen de praktijk en kan ik (sport)steunzolen aanmeten. Ook vind ik neurologische aandoeningen erg interessant.
Dit omdat de omgeving van de patiënt hierbij ook centraal staat en er vaak meerdere disciplines bij betrokken zijn. Zo komt het gezondheidscentrum goed tot zijn recht.

Laatste nieuws

mei 22, 2017

Verslagen en verdrietig hebben wij vernomen dat onze collega Wouter Oosterveer is overleden. Met grote vakkundigheid en toewijding heeft Wouter gewerkt als  fysio- en manueeltherapeut binnen onze praktijk. Wat zullen wij hem missen!

mrt 13, 2017
In 2016 hebben onze patiënten de behandelingen, fysiotherapeuten en praktijk beoordeeld met een 8,6! Wij zijn trots op dit cijfer. Bedankt voor het invullen van alle vragenlijsten en het gestelde vertrouwen in ons.
mrt 6, 2017
Dietistenpraktijk Noer zal vanaf maart bij ons in de praktijk te vinden zijn. Op donderdagavond zal zij spreekuur houden! Voor meer informatie kijk op haar website. Klik hier

Pagina 1 van 20  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.