Inlog mijn Fysio Baat

Bo Hendriks


Ik ben Bo Hendriks, in Juni 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute.
Het vak fysiotherapie vind ik leuk omdat ik het gevoel heb dat ik mensen kan helpen om sneller te herstellen van hun klacht. Maar nog uitdagender vind ik het om mensen in te laten zien hoe ze preventief aan de slag kunnen gaan tegen de klachten.

Mijn interesses zijn breed, zo maak ik de voet- en loopanalyses binnen de praktijk en kan ik (sport)steunzolen aanmeten. Ook vind ik neurologische aandoeningen erg interessant.
Dit omdat de omgeving van de patiënt hierbij ook centraal staat en er vaak meerdere disciplines bij betrokken zijn. Zo komt het gezondheidscentrum goed tot zijn recht.

Laatste nieuws

dec 19, 2018
Namens alle collega's van Fysio- en Manuele Therapie Baat wensen wij u fijne kerstdagen en een goed, gezond en actief 2019! Enne.... iemand is nooit te oud om (met behulp van de fysiotherapeut) te werken aan een betere kwaliteit van leven. Kijk deze leuke korte feel good kerstmovie! 
nov 12, 2018
Fysiotherapie Baat heeft zich aangesloten bij het Schoudernetwerk Zuidoost Nederland (SZON), een schoudernetwerk voor en door fysiotherapeuten. Door kennisdeling kunnen wij vanuit de Baat patiënten met schouderklachten optimaal behandelen en begeleiden.
jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Pagina 1 van 25  > >>


oefening baat kunst

 Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.