Inlog mijn Fysio Baat

Monique Hendricks


Ik ben Moniek Hendricks en sinds augustus 2015 ben ik werkzaam bij Fysio- en Manuele therapie Baat als kinderfysiotherapeut. In 2006 ben ik afgestudeerd en heb ik eerst als algemeen fysiotherapeut gewerkt. Echter, ik miste toen iets in mijn werk. Dat heb ik gevonden toen ik de opleiding tot kinderfysiotherapeut ben gaan volgen en met kinderen ben gaan werken. Je wordt als kinderfysiotherapeut continu uitgedaagd door het kind om te anticiperen op zijn/haar spontane beweeggedrag. Je moet creatief zijn met materiaal en spelvormen om de behandeling leuk maar ook effectief te maken. En om zo de motorische ontwikkeling van het kind te stimuleren. Een hele uitdaging, maar die ga ik graag aan bij Fysio- en manuele therapie Baat!

 

Laatste nieuws

mei 22, 2017

Verslagen en verdrietig hebben wij vernomen dat onze collega Wouter Oosterveer is overleden. Met grote vakkundigheid en toewijding heeft Wouter gewerkt als  fysio- en manueeltherapeut binnen onze praktijk. Wat zullen wij hem missen!

mrt 13, 2017
In 2016 hebben onze patiënten de behandelingen, fysiotherapeuten en praktijk beoordeeld met een 8,6! Wij zijn trots op dit cijfer. Bedankt voor het invullen van alle vragenlijsten en het gestelde vertrouwen in ons.
mrt 6, 2017
Dietistenpraktijk Noer zal vanaf maart bij ons in de praktijk te vinden zijn. Op donderdagavond zal zij spreekuur houden! Voor meer informatie kijk op haar website. Klik hier

Pagina 1 van 20  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.