Inlog mijn Fysio Baat

Monique Hendricks


Ik ben Moniek Hendricks en sinds augustus 2015 ben ik werkzaam bij Fysio- en Manuele therapie Baat als kinderfysiotherapeut. In 2006 ben ik afgestudeerd en heb ik eerst als algemeen fysiotherapeut gewerkt. Echter, ik miste toen iets in mijn werk. Dat heb ik gevonden toen ik de opleiding tot kinderfysiotherapeut ben gaan volgen en met kinderen ben gaan werken. Je wordt als kinderfysiotherapeut continu uitgedaagd door het kind om te anticiperen op zijn/haar spontane beweeggedrag. Je moet creatief zijn met materiaal en spelvormen om de behandeling leuk maar ook effectief te maken. En om zo de motorische ontwikkeling van het kind te stimuleren. Een hele uitdaging, maar die ga ik graag aan bij Fysio- en manuele therapie Baat!

 

Laatste nieuws

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!
apr 3, 2018
Ook in 2017 hebben onze patiënten de zorg gewaardeerd met een 8,6. Na de laatste behandeling wordt een vragenlijst per mail verstuurd waarin aangegeven kan worden hoe tevreden je bent. Ook dit jaar blijven wij dit doen! Het invullen van de vragenlijsten is zeer waardevol voor ons, zodat we de zorg aan u steeds verder kunnen verbeteren.
mrt 16, 2018

Wil je meer grip op je leven? Ben je moe of heb je last van piekeren en slapeloosheid en wil je meer vitaliteit ervaren? Wil je leren om anders met de dagelijkse hectiek en stress om te gaan? Vanaf 7 mei start in Gezondheidscentrum Wijchen een training "aandachtgerichte cognitieve therapie" (mindfulness training).

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.