Inlog mijn Fysio Baat

Monique Hendricks


Ik ben Moniek Hendricks en sinds augustus 2015 ben ik werkzaam bij Fysio- en Manuele therapie Baat als kinderfysiotherapeut. In 2006 ben ik afgestudeerd en heb ik eerst als algemeen fysiotherapeut gewerkt. Echter, ik miste toen iets in mijn werk. Dat heb ik gevonden toen ik de opleiding tot kinderfysiotherapeut ben gaan volgen en met kinderen ben gaan werken. Je wordt als kinderfysiotherapeut continu uitgedaagd door het kind om te anticiperen op zijn/haar spontane beweeggedrag. Je moet creatief zijn met materiaal en spelvormen om de behandeling leuk maar ook effectief te maken. En om zo de motorische ontwikkeling van het kind te stimuleren. Een hele uitdaging, maar die ga ik graag aan bij Fysio- en manuele therapie Baat!

 

Laatste nieuws

dec 19, 2018
Namens alle collega's van Fysio- en Manuele Therapie Baat wensen wij u fijne kerstdagen en een goed, gezond en actief 2019! Enne.... iemand is nooit te oud om (met behulp van de fysiotherapeut) te werken aan een betere kwaliteit van leven. Kijk deze leuke korte feel good kerstmovie! 
nov 12, 2018
Fysiotherapie Baat heeft zich aangesloten bij het Schoudernetwerk Zuidoost Nederland (SZON), een schoudernetwerk voor en door fysiotherapeuten. Door kennisdeling kunnen wij vanuit de Baat patiënten met schouderklachten optimaal behandelen en begeleiden.
jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Pagina 1 van 25  > >>


oefening baat kunst

 Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.