Inlog mijn Fysio Baat

Kiki Hendriks

In juli 2016 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan door te werken bij verschillende praktijken. Sinds januari 2017  ben ik begonnen met werken als algemeen fysiotherapeute bij Fysiotherapie en Manuele therapie Baat. Een mooie praktijk met veel behandelmogelijkheden.
Ik heb tijdens mijn studie en bij mijn vorige werkgevers veel gewerkt met schouder- en rugproblematiek. Hiernaast heb ik een half jaar in het buitenland gewerkt om ervaring op te doen bij de revalidatie van mensen met een dwarslaesie, prothese of neurologische aandoening. 
Fysiotherapie vind ik een interessant vak. Het lichaam zit ingenieus in elkaar en dit merk je met name wanneer iets het juist níet doet. Wat is er nou mooier dan samen met de patiënt te werken aan een zo optimaal mogelijk herstel hiervan? 

Inmiddels heb ik mij verder gespecialiseerd op hand- en polsklachten en mag ik mij sinds 2018 handtherapeute noemen. Voor deze klachten maak ik verschillende op maat gemaakte spalken. 

Na mijn werk ben ik in het zwembad te vinden of een rondje aan het rennen. Ik geef met veel enthousiasme ‘’hardloop rondleidingen’’ door Nijmegen, dus ook voor hardloop gerelateerde klachten bent u bij mij aan het juiste adres! 

Laatste nieuws

dec 19, 2018
Namens alle collega's van Fysio- en Manuele Therapie Baat wensen wij u fijne kerstdagen en een goed, gezond en actief 2019! Enne.... iemand is nooit te oud om (met behulp van de fysiotherapeut) te werken aan een betere kwaliteit van leven. Kijk deze leuke korte feel good kerstmovie! 
nov 12, 2018
Fysiotherapie Baat heeft zich aangesloten bij het Schoudernetwerk Zuidoost Nederland (SZON), een schoudernetwerk voor en door fysiotherapeuten. Door kennisdeling kunnen wij vanuit de Baat patiënten met schouderklachten optimaal behandelen en begeleiden.
jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Pagina 1 van 25  > >>


oefening baat kunst

 Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.