Inlog mijn Fysio Baat

Kiki Hendriks

In juli 2016 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan door te werken bij verschillende praktijken. Sinds januari 2017  ben ik begonnen met werken als algemeen fysiotherapeute bij Fysiotherapie en Manuele therapie Baat. Een mooie praktijk met veel (multi-disciplinaire) behandelmogelijkheden.
Ik heb tijdens mijn studie en bij mijn vorige werkgevers veel gewerkt met schouder- en rugproblematiek. Hiernaast heb ik een half jaar in het buitenland gewerkt om ervaring op te doen bij de revalidatie van mensen met een dwarslaesie, prothese of neurologische aandoening. 
Fysiotherapie vind ik een interessant vak. Het lichaam zit ingenieus in elkaar en dit merk je met name wanneer iets het juist níet doet. Wat is er nou mooier dan samen met de patiënt te werken aan een zo optimaal mogelijk herstel hiervan?
Na mijn werk ben ik in het zwembad te vinden of een rondje aan het rennen. Ik geef met veel enthousiasme ‘’hardloop rondleidingen’’ door Nijmegen, dus ook voor hardloop gerelateerde klachten bent u bij mij aan het juiste adres! '' 

Laatste nieuws

mrt 16, 2018

Wil je meer grip op je leven? Ben je moe of heb je last van piekeren en slapeloosheid en wil je meer vitaliteit ervaren? Wil je leren om anders met de dagelijkse hectiek en stress om te gaan? Vanaf 7 mei start in Gezondheidscentrum Wijchen een training "aandachtgerichte cognitieve therapie" (mindfulness training).

mrt 7, 2018
Vanaf maandag 12 maart zijn er werkzaamheden gepland op de Huurlingsedam. Deze zullen ongeveer twee weken duren. Dat betekent dat vanaf de Huurlingsedam kant de praktijk minder goed tot niet bereikbaar zal zijn. Vanaf 't Slotje zijn wij prima bereikbaar.
jan 26, 2018
Vanaf 1 maart start bij ons in de praktijk de Zwangerfit curus. De cursus is bedoeld om fit te worden en te blijven tijdens je zwangerschap! Voor meer informatie zie de website onder Baat Vitaal of neem contact op met de praktijk. Marijke Kloosterboer is onze erkend Zwangerfit docent!

Pagina 1 van 23  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.