Inlog mijn Fysio Baat

Marijke Kloosterboer


Mijn naam is Marijke Kloosterboer en ik ben sinds 2012 met veel plezier werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysio- en Manuele therapie Baat. In 2009 ben ik afgestudeerd en sindsdien behandel ik mensen met uiteenlopende klachten. Ik zie het als een leuke uitdaging om deze klachten uit te pluizen, de oorzaken duidelijk uit te leggen en samen te werken aan een oplossing.

Vooral problemen in de bekkenregio hebben mijn interesse, zoals zwangerschapsgerelateerde klachten.  Sinds december 2017 ben ik geregistreerd YVLO ZwangerFit® docent en start ik per 1 maart 2018  met een trainingsgroep voor zwangere en bevallen dames op de donderdagavond. Daarnaast heb ik nog een aantal cursussen gevolgd om mij verder op het gebied van rug, bekken- en bekkenbodemklachten te specialiseren.  

Ook houd ik mij bezig met oncologische revalidatie, het begeleiden van mensen met kanker. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen met hun herstel, zowel op het fysieke als mentale vlak. Maar ook in de palliatieve en terminale fase van kanker kan fysiotherapie zinvol zijn. 


oefening baat kunst

 Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.