Inlog mijn Fysio Baat

Robin Scholten

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie en Manuele therapie Baat als algemeen fysiotherapeut. Ik ben begonnen als waarnemer en vanaf 1 juli ben ik vast dienstverband. In juli 2016 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast de opleiding heb ik eind 2016 ook de basiscursus dry needling afgerond waarbij ik  klachten met triggerpoints en uitstralende pijn effectief kan behandelen.

Ik ben fysiotherapie gaan studeren, omdat het menselijk lichaam me zo fascineert en ik dit graag wil doorgronden. Door middel van fysiotherapie heb ik al een hoop geleerd, echter het menselijk lichaam is zo complex dat ik nog een hoop nieuwe dingen kan leren. Daarom start ik in september 2017 met de opleiding manuele therapie. Over drie jaar hoop ik me dan ook manueel therapeut te kunnen noemen.

Naast fysiotherapie ben ik actief bezig met sport. Ik doe al sinds mijn jeugd fanatiek aan atletiek. Op dit moment train ik vooral voor de tienkamp. Naast mijn eigen trainingen, vind ik het ook nog heel erg leuk om training te geven. Dus als ik niet aan het werk ben,  ben ik waarschijnlijk op de atletiek vereniging te vinden. 

Laatste nieuws

dec 19, 2018
Namens alle collega's van Fysio- en Manuele Therapie Baat wensen wij u fijne kerstdagen en een goed, gezond en actief 2019! Enne.... iemand is nooit te oud om (met behulp van de fysiotherapeut) te werken aan een betere kwaliteit van leven. Kijk deze leuke korte feel good kerstmovie! 
nov 12, 2018
Fysiotherapie Baat heeft zich aangesloten bij het Schoudernetwerk Zuidoost Nederland (SZON), een schoudernetwerk voor en door fysiotherapeuten. Door kennisdeling kunnen wij vanuit de Baat patiënten met schouderklachten optimaal behandelen en begeleiden.
jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Pagina 1 van 25  > >>


oefening baat kunst

 Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.