Inlog mijn Fysio Baat

Robin Scholten

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie en Manuele therapie Baat als algemeen fysiotherapeut. Ik ben begonnen als waarnemer en vanaf 1 juli ben ik vast dienstverband. In juli 2016 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast de opleiding heb ik eind 2016 ook de basiscursus dry needling afgerond waarbij ik  klachten met triggerpoints en uitstralende pijn effectief kan behandelen.

Ik ben fysiotherapie gaan studeren, omdat het menselijk lichaam me zo fascineert en ik dit graag wil doorgronden. Door middel van fysiotherapie heb ik al een hoop geleerd, echter het menselijk lichaam is zo complex dat ik nog een hoop nieuwe dingen kan leren. Daarom start ik in september 2017 met de opleiding manuele therapie. Over drie jaar hoop ik me dan ook manueel therapeut te kunnen noemen.

Naast fysiotherapie ben ik actief bezig met sport. Ik doe al sinds mijn jeugd fanatiek aan atletiek. Op dit moment train ik vooral voor de tienkamp. Naast mijn eigen trainingen, vind ik het ook nog heel erg leuk om training te geven. Dus als ik niet aan het werk ben,  ben ik waarschijnlijk op de atletiek vereniging te vinden. 

Laatste nieuws

okt 16, 2017
Vanaf 24 oktober zal Elles Huijsman werkzaam zijn binnen de praktijk als waarnemer voor onze psychosomatisch fysiotherapeute Petra van den Hoven. Petra gaat met zwangerschapsverlof. Wij wensen Petra een mooie tijd toe en als u Elles beter wilt leren kennen.......
okt 9, 2017
De Werkgroep Autisme Wijchen en het Maaswaal college nodigen u van harte uit voor het WAuW Congres op dinsdag 24oktober 2017. Het doel van het congres is om inzicht te krijgen in de problemen die kinderen met een autisme stoornis (ASS) ondervinden tijdens hun ontwikkeling in de domeinen opvoeding en onderwijs. Voor meer informatie,
aug 28, 2017
Onze psychosomatische fysiotherapeute Petra gaat half oktober met zwangerschapsverlof. Daarom zijn wij vanaf die datum op zoek naar een waarnemer voor tussen de 16 en 20 uur per week. Heb je interesse?

Pagina 1 van 22  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.