Inlog mijn Fysio Baat

Robin Scholten

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie en Manuele therapie Baat als algemeen fysiotherapeut. Ik ben begonnen als waarnemer en vanaf 1 juli ben ik vast dienstverband. In juli 2016 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast de opleiding heb ik eind 2016 ook de basiscursus dry needling afgerond waarbij ik  klachten met triggerpoints en uitstralende pijn effectief kan behandelen.

Ik ben fysiotherapie gaan studeren, omdat het menselijk lichaam me zo fascineert en ik dit graag wil doorgronden. Door middel van fysiotherapie heb ik al een hoop geleerd, echter het menselijk lichaam is zo complex dat ik nog een hoop nieuwe dingen kan leren. Daarom start ik in september 2017 met de opleiding manuele therapie. Over drie jaar hoop ik me dan ook manueel therapeut te kunnen noemen.

Naast fysiotherapie ben ik actief bezig met sport. Ik doe al sinds mijn jeugd fanatiek aan atletiek. Op dit moment train ik vooral voor de tienkamp. Naast mijn eigen trainingen, vind ik het ook nog heel erg leuk om training te geven. Dus als ik niet aan het werk ben,  ben ik waarschijnlijk op de atletiek vereniging te vinden. 

Laatste nieuws

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!
apr 3, 2018
Ook in 2017 hebben onze patiënten de zorg gewaardeerd met een 8,6. Na de laatste behandeling wordt een vragenlijst per mail verstuurd waarin aangegeven kan worden hoe tevreden je bent. Ook dit jaar blijven wij dit doen! Het invullen van de vragenlijsten is zeer waardevol voor ons, zodat we de zorg aan u steeds verder kunnen verbeteren.
mrt 16, 2018

Wil je meer grip op je leven? Ben je moe of heb je last van piekeren en slapeloosheid en wil je meer vitaliteit ervaren? Wil je leren om anders met de dagelijkse hectiek en stress om te gaan? Vanaf 7 mei start in Gezondheidscentrum Wijchen een training "aandachtgerichte cognitieve therapie" (mindfulness training).

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.