Inlog mijn Fysio Baat

Robin Scholten

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie en Manuele therapie Baat als algemeen fysiotherapeut. Ik ben begonnen als waarnemer en vanaf 1 juli ben ik vast dienstverband. In juli 2016 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast de opleiding heb ik eind 2016 ook de basiscursus dry needling afgerond waarbij ik  klachten met triggerpoints en uitstralende pijn effectief kan behandelen.

Ik ben fysiotherapie gaan studeren, omdat het menselijk lichaam me zo fascineert en ik dit graag wil doorgronden. Door middel van fysiotherapie heb ik al een hoop geleerd, echter het menselijk lichaam is zo complex dat ik nog een hoop nieuwe dingen kan leren. Daarom start ik in september 2017 met de opleiding manuele therapie. Over drie jaar hoop ik me dan ook manueel therapeut te kunnen noemen.

Naast fysiotherapie ben ik actief bezig met sport. Ik doe al sinds mijn jeugd fanatiek aan atletiek. Op dit moment train ik vooral voor de tienkamp. Naast mijn eigen trainingen, vind ik het ook nog heel erg leuk om training te geven. Dus als ik niet aan het werk ben,  ben ik waarschijnlijk op de atletiek vereniging te vinden. 

Laatste nieuws

jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
jun 12, 2018

Vanaf as maandag 18 juni zal Lisanne Bruijsten, met haar praktijk Diëtist Lisanne, starten binnen Gezondheidscentrum Wijchen. Lisanne is diëtist en (sport)coach en helpt je graag naar een gezondere leefstijl. Lisanne zal iedere maandagavond werkzaam zijn op ’t Slotje. Mocht je geïnteresseerd zijn in haar kennis en kunde of een afspraak willen maken, verwijzen wij u graag naar haar website www.dietistlisanne.nl  of haar Facebookpagina

 

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

   Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.