Inlog mijn Fysio Baat

Robin Scholten

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie en Manuele therapie Baat als algemeen fysiotherapeut. Ik ben begonnen als waarnemer en vanaf 1 juli ben ik vast dienstverband. In juli 2016 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast de opleiding heb ik eind 2016 ook de basiscursus dry needling afgerond waarbij ik  klachten met triggerpoints en uitstralende pijn effectief kan behandelen.

Ik ben fysiotherapie gaan studeren, omdat het menselijk lichaam me zo fascineert en ik dit graag wil doorgronden. Door middel van fysiotherapie heb ik al een hoop geleerd, echter het menselijk lichaam is zo complex dat ik nog een hoop nieuwe dingen kan leren. Daarom start ik in september 2017 met de opleiding manuele therapie. Over drie jaar hoop ik me dan ook manueel therapeut te kunnen noemen.

Naast fysiotherapie ben ik actief bezig met sport. Ik doe al sinds mijn jeugd fanatiek aan atletiek. Op dit moment train ik vooral voor de tienkamp. Naast mijn eigen trainingen, vind ik het ook nog heel erg leuk om training te geven. Dus als ik niet aan het werk ben,  ben ik waarschijnlijk op de atletiek vereniging te vinden. 

Laatste nieuws

mei 22, 2017

Verslagen en verdrietig hebben wij vernomen dat onze collega Wouter Oosterveer is overleden. Met grote vakkundigheid en toewijding heeft Wouter gewerkt als  fysio- en manueeltherapeut binnen onze praktijk. Wat zullen wij hem missen!

mrt 13, 2017
In 2016 hebben onze patiënten de behandelingen, fysiotherapeuten en praktijk beoordeeld met een 8,6! Wij zijn trots op dit cijfer. Bedankt voor het invullen van alle vragenlijsten en het gestelde vertrouwen in ons.
mrt 6, 2017
Dietistenpraktijk Noer zal vanaf maart bij ons in de praktijk te vinden zijn. Op donderdagavond zal zij spreekuur houden! Voor meer informatie kijk op haar website. Klik hier

Pagina 1 van 20  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.