Klachten aan de hand of pols?

Uw hand en pols zitten ingewikkeld in elkaar. In uw hand zitten onder andere 27 botjes, 30 gewrichten, meer dan 40 spieren en talloze bandjes, bloedvaten en zenuwen. Hierdoor kan uw hand bewegen met grote kracht of juist een enorme precisie. Een kleine aandoening aan de hand kan ingrijpende gevolgen hebben op het functioneren van de hand en soms zelfs de hele arm. Een hand- of polsklacht kan u al snel beperken in uw dagelijks leven.

Hand- en polsklachten en fysiotherapie

Onze handfysiotherapeut, Kiki Hendriks, is gespecialiseerd in de behandeling van hand- en polsklachten. De handtherapeut zal samen met u de klachten zo goed mogelijk in kaart brengen. Aan de hand van uw verhaal en door middel van het doen van een aantal testen wordt een behandelplan op maat opgesteld. Indien nodig kan de handtherapeut ook een spalk op maat aanmeten om het aangedane gebied meer rust te geven. Weet u niet wat u heeft dan kunt u hier de gratis fysiotherapie check doen.

Neem contact op met de praktijk voor meer informatie wat de fysiotherapeut voor u kan betekenen. Klik hier voor het maken van een afspraak!

Veel voorkomende aandoeningen aan de hand of pols: