Klachten bij kinderen

De meeste kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs op een natuurlijke manier. Door te bewegen en te spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Bij sommige kinderen is er sprake van een achterstand in deze ontwikkeling. Tijdig signaleren, onderzoeken en behandelen van een kinderfysiotherapeut is dan van groot belang. Veel meer dan bij volwassenen heeft kinderfysiotherapie te maken met een voortdurende verandering op basis van groei en ontwikkeling.

De kinderfysiotherapeut streeft naar een zo spoedig mogelijk herstel of participeren van het kind in het dagelijks leven op zijn of haar eigen niveau.

Sanne Zwinkels en Moniek Hendricks zijn binnen de praktijk gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van kinderen. Onze afdeling kinderfysiotherapie heeft voor de behandelingen een aparte trainingsruimte ter beschikking van circa 45 m2. Kinderen tot 2 jaar krijgen kinderfysiotherapie aan huis.

Wilt u meer informatie over kinderfysiotherapie of een afspraak maken met onze kinderfysiotherapeut, neem dan gerust contact met ons op.

Er is iets te doen aan de klachten van uw kind!