Eline Klijnsma, BIG nr: 79932138504

Mijn naam is Eline en ik ben in juni 2022 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds mei 2023 ben ik met veel plezier werkzaam bij Fysio- en Manuele Therapie Baat.

Als therapeut vind ik het belangrijk om samen een behandelplan gericht op de hulpvraag te maken en dit met enthousiasme uit te voeren. Verder ben ik gemotiveerd en leergierig om mijzelf te blijven ontwikkelen als fysiotherapeut. Zo heb ik in december 2023 de valpreventie cursus Otago afgerond. Hierbij is het doel om met ouderen die een verhoogd risico hebben om te vallen, te gaan trainen om ervoor te zorgen dat ze weer fitter worden en meer vertrouwen in hun lichaam hebben. Om uiteindelijk ervoor te zorgen dat de kans dat ze vallen minder groot is en ze langer zelfstandig kunnen functioneren. Ook heb ik in april 2024 de basiscursus dry needling gevolgd. Dit is een mooie toevoeging om triggerpoints op een effectieve manier te behandelen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou ervan om te basketballen en te tennissen en zo nu en dan naar de fitness te gaan. Ik ben dan ook vrij fanatiek en hou ervan om anderen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit zal je ook terugzien in mijn behandelingen.

De werkdagen van Eline zijn maandag, dinsdagochtend, woensdagmiddag- en avond en vrijdag.

« Terug