Emilie Maas, BIG NR:79926044704

Mijn naam is Emilie Maas. Ik ben in 2019 afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de HAN Nijmegen en werk sinds 2020 met plezier bij Fysiotherapie en Manuele Thearpie Baat. Tijdens de opleiding heb ik mij verdiept in sportblessures en revalidatie. Naast mijn stages in de eerstelijn heb ik ook werk ervaring opgedaan in het ziekenhuis, waardoor ik goed op de hoogte ben van het transfer proces van ziekenhuis naar eerstelijn voor de fysiotherapie. Tevens heb ik ervaring opgedaan in het buitenland in de revalidatie-setting.

Elk revalidatietraject is uniek, waarbij samen met de patiënt de voor hem of haar juiste weg naar het herstel wordt bepaald. Samen kijken wij naar uw doel en wat u daarvoor nodig hebt. Ik vind het hierbij belangrijk dat mensen het eigen lichaam leren te begrijpen. Een revalidatie beperkt zich namelijk niet tot de tijd bij de fysiotherapeut, maar gaat 24 uur per dag door! Vertrouwen in het lichaam en plezier in bewegen is hierbij essentieel.

Naast het ontdekken van het menselijk lichaam, is het ontdekken van de wereld ook een grote hobby van mij. Ik ben graag op reis om nieuwe culturen en landschappen te bewonderen. In mijn vrije tijd ben ik vaak hardlopend door de straten en bossen te vinden.

Sinds september 2021 ben ik gestart met de Master Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health.

Op dinsdag en donderdag ben ik in de praktijk werkzaam.

« Terug