Ineke Kempes, BIG NR: 59034098804

Mijn naam is Ineke Kempes en sinds november 2019 werk ik bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat. Sinds 1989 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Door de jaren heen heb ik diverse nascholing gevolgd, eerst meer op orthopedisch gebied en later heb ik mij verdiept in de psychosomatiek en de oedeemtherapie. Sinds 2008 ben ik ook opgeleid als psychosomatische fysiotherapie.

De afwisseling van reguliere fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en oedeemtherapie vind ik prettig. Het samen met u werken aan uw hulpvraag geeft mij energie. Ik vind het belangrijk om door middel van oefeningen meer bewustwording te creëren voor signalen van het lichaam. Ademhaling speelt hierin ook een grote rol, wat nogal eens vergeten wordt. Naast de oefeningen geef ik door de gesprekken die ik heb de patiënt meer inzicht in hoe gedachten, gevoelens en gedrag elkaar beïnvloeden. Ik zoek ook graag de samenwerking op met mijn collega fysiotherapeuten in de praktijk maar ook met de andere partners in ons gezondheidscentrum.

Samen met u werken aan het herstel van uw balans en het bereiken van uw doelen is mijn drijfveer als (psychosomatisch) fysiotherapeut.

 

 

« Terug