Kiki Hendriks, (hand) fysiotherapeut, BIG NR: 99921198404

Mijn passie is om samen met de patiënt binnen onze praktijk te werken aan een zo optimaal mogelijk herstel van de klachten! Ons lichaam zit prachtig in elkaar. Dat wordt vaak pas echt opgemerkt als iets het juist niet doet! Fysiotherapie levert een mooie bijdrage aan het oplossen van deze hiaten.

Tijdens en na mijn studie op de HAN Nijmegen heb ik veel gewerkt met patiënten die last hadden van schouder- en rugklachten. Ook heb ik in het buitenland ervaring op gedaan bij revalidatie van mensen met een dwarslaesie, prothese of neurologische aandoening.

Inmiddels heb ik mij verder gespecialiseerd op hand- en polsklachten en ben ik sinds 2018 naast algemeen fysiotherapeut ook handtherapeut. Voor uw hand-, pols- of onderarm klachten kan ik verschillende op maat gemaakte spalken maken.

Na mijn werk ben ik in het zwembad te vinden of een rondje aan het rennen. Ik geef met veel enthousiasme “hardloop rondleidingen” door Nijmegen, dus ook voor hardloop gerelateerde klachten bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik ben op  woensdagmiddag en avond en donderdagochtend in de praktijk aanwezig.

« Terug