Kim Peters, BIG NR: 69926026704

Ik ben Kim Peters en ik ben sinds de zomer van 2019 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat. Sinds september 2021 ben ik gestart met de Master Oncologie Fysiotherapie op Avans+. Samen met Jeffry Viveen verzorg ik binnen de praktijk de oncologische revalidatie. Denk hierbij aan begeleiding na een operatie, bestraling of een medische behandeling (o.a. chemotherapie, immuuntherapie). Ook hebben wij aandacht voor de gevolgen die er zijn na het ziekteproces (denk hierbij aan vermoeidheid, verminderde conditie en kracht). Het intensieve contact dat je als fysiotherapeut met mensen hebt geeft mij voldoening. Samen met jou je doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Hierbij kijk ik naar jouw persoonlijke situatie in combinatie met de laatste fysiotherapeutische inzichten. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen, vind ik de volgende punten belangrijk: wederzijds vertrouwen, motivatie en energie. Heeft u problemen waardoor u uw dagelijkse handelingen niet meer volledig kunt uitvoeren? Laten we samen de uitdaging aangaan!

Binnen de praktijk houd ik me samen met Leon de Baat bezig met shockwave. Middels shockwave therapie (geluidsgolven) wordt de bloedsomloop en de stofwisseling in het gebied van de klachten verbeterd. Tevens komen er diverse herstel stimulerende stoffen vrij. Het lichaam wordt als het ware gestimuleerd om de blessure zelf te genezen, waardoor mede ook pijnafname plaatsvindt.  De geluidsgolven worden via een behandelkop op het gebied van de klachten overgedragen. Shockwave is effectief bij onder andere hielspoor en chronische schouderklachten.  Uit recent onderzoek laat shockwave ook verbluffende resultaten zien bij spasticiteit. Het vermindert pijn, functionele beperkingen, cosmetische- en eventueel aanwezige verzorgingsproblemen. Heeft u hier vragen over kunt u altijd bij mij terecht!

Daarnaast maak ik samen met Sanne Toonen de voet- en loopanalyses binnen de praktijk. Dit is een mooie aanvulling naast mijn shockwave specialisatie.

Ik ben op alle dagen behalve maandag in de praktijk aanwezig.

« Terug