Kim Peters

Ik ben Kim Peters en sinds  de zomer van 2019 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat. Samen met jou je doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Hierbij kijk ik naar jouw persoonlijke situatie in combinatie met de laatste fysiotherapeutische inzichten. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen, vind ik de volgende punten belangrijk:  wederzijds vertrouwen, motivatie en energie. Elke klacht zie ik als een nieuwe uitdaging. Heeft u een klacht waardoor u uw dagelijkse handelingen niet meer volledig kunt uitvoeren? Laten we samen de uitdaging aangaan!

Binnen de praktijk houd ik me samen met Leon de Baat bezig met shockwave. Middels shockwave therapie (geluidsgolven) wordt de bloedsomloop en de stofwisseling in het gebied van de klachten verbeterd. Tevens komen er diverse herstel stimulerende stoffen vrij. Het lichaam wordt als het ware gestimuleerd om de blessure zelf te genezen, waardoor mede ook pijnafname plaatsvindt.  De geluidsgolven worden via een behandelkop op het gebied van de klachten overgedragen. Shockwave is effectief bij onder andere hielspoor en chronische schouderklachten.  Heeft u hier vragen over kunt u altijd bij mij terecht!

Daarnaast maak ik samen met Bo Hendriks en Sanne Toonen de voet- en loopanalyses binnen de praktijk. Dit is een mooie aanvulling naast mijn shockwave specialisatie.

Mijn werkdagen zijn wisselend, maar ik ben in ieder geval op dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

« Terug