Marijke Kloosterboer, bekkenfysiotherapeut – fysiotherapeut, BIG NR: 89909570504

Mijn naam is Marijke Kloosterboer en ik ben sinds 2012 werkzaam bij Fysio- en Manuele therapie Baat. Afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het bekkengebied  en in augustus 2022 heb ik de master Bekkenfysiotherapie afgerond. Met deze specialisatie ondersteun ik mensen met klachten in het bekken(bodem) gebied, zoals pijn bij zwangerschap, incontinentie of herstel na een operatie. Klachten van deze intieme regio worden nog weinig besproken, terwijl dit een enorme impact op de kwaliteit van leven kan hebben. Het geeft mij veel voldoening om iemand hiermee te kunnen helpen, zowel op het fysieke als mentale vlak.  Voor verschillende problemen met plassen, ontlasten en vrijen kunt u bij mij terecht.

Daarnaast geef ik iedere week actieve ZwangerFit® trainingen aan zwangere en bevallen dames. Een ander interessegebied van mij is orthopedie. Ik fiets met plezier twee middagen per week door Wijchen om mensen thuis te ondersteunen in de revalidatie na bijvoorbeeld een knieprothese of heupfractuur.

Naast mijn werk ben ik regelmatig in de natuur te vinden, ik ben een echt buitenmens. En zodra het buiten koud en guur wordt, probeer ik mijn omgeving vast te leggen met potlood of inkt.

Ik ben op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk aan het werk.

« Terug