Marijke Kloosterboer, fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut i.o.

Mijn naam is Marijke Kloosterboer en ik ben sinds 2012 met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie en Manuele therapie Baat. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de HAN en sindsdien behandel ik mensen met uiteenlopende klachten. Het lichaam is complex en ik zie het als een interessante puzzel om de klachten en oorzaken duidelijk uit te leggen en samen te werken aan een oplossing.

Vooral problemen in de bekkenregio hebben mijn interesse, waaronder ook zwangerschapsgerelateerde klachten. Ik geef iedere donderdag ZwangerFit training aan zwangere en bevallen dames. Heel leuk om hen te ondersteunen in de zwangerschap of te begeleiden bij het herstel van conditie na de bevalling. In september 2019 ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging; de driejarige master Bekkenfysiotherapie.

Daarnaast hou ik mij bezig met oncologische revalidatie, het begeleiden van mensen met kanker. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen met hun herstel, zowel op het fysieke als mentale vlak.

Naast mijn werk ben ik regelmatig in de natuur te vinden voor een rondje hardlopen of probeer ik het landschap met potlood en kwast vast te leggen op papier.
Ik ben op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk aan het werk.

« Terug