Robin Scholten, fysiotherapeut & manueel therapeut, BIG NR: 09921161504

Net na de afronding van mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2016 ben ik begonnen bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat. Naast de opleiding heb ik eind 2016 ook de basiscursus dry needling afgerond waarbij ik klachten met triggerpoints en uitstralende pijn effectief kan behandelen.

Ik ben fysiotherapie gaan studeren, omdat het menselijk lichaam me zo fascineert en ik dit graag wil doorgronden. Door middel van het uitoefenen van mijn vak fysiotherapie heb ik al een hoop geleerd. Echter het menselijk lichaam is zo complex dat ik nieuwsgierig ben naar nieuwe kennis en verder wil leren. Daarom ben ik in 2017 met de opleiding manuele therapie gestart. In oktober 2020 heb ik mijn diploma gehaald en mag ik mij master manueel therapeut noemen. 

Naast fysiotherapie ben ik actief bezig met sport. Ik doe al sinds mijn jeugd fanatiek aan atletiek. Op dit moment train ik vooral voor de tienkamp. Naast mijn eigen trainingen, vind ik het ook nog heel erg leuk om training te geven. Dus als ik niet aan het werk ben, ben ik waarschijnlijk op de atletiekvereniging te vinden. 

Ik ben op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk te vinden.

« Terug