Inlog mijn Fysio Baat

Elles Huijsman waarnemend psychosomatisch oefentherapeut

okt 16, 2017
Vanaf 24 oktober zal Elles Huijsman werkzaam zijn binnen de praktijk als waarnemer voor onze psychosomatisch fysiotherapeute Petra van den Hoven. Petra gaat met zwangerschapsverlof. Wij wensen Petra een mooie tijd toe en als u Elles beter wilt leren kennen.......

Mijn naam is Elles Huijsman, 51 jaar en samenwonend met man en 2 kinderen. Als Oefentherapeut Cesar heb ik  vanaf 1998 een zelfstandige praktijk. Die is de laatste 10 jaar gevestigd in Medisch Centrum St. Anna in Nijmegen waar ook huisartsen, psychologen en andere paramedici werken. In 2012 ben ik geregistreerd als Psychosomatisch Oefentherapeut in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.  Ik heb veel ervaring in het werken met mensen die last hebben van hyperventilatie, angst- en paniekstoornissen, spanning- en stressklachten, overspanning /burnout en SOLK.  Bij ingewikkeldere problematiek als trauma en misbruik ben ik gewend samen te werken met psychotherapeut en psycholoog.

Psychosomatische therapie werkt integraal:  de insteek is het lichaam gecombineerd met therapeutische gespreksvoering  waarbij we ook op zoek gaan naar het probleem achter de klacht.  Juist die combinatie maakt mijn werk zo interessant.

De komende 4 maanden werk ik op dinsdag en donderdag voor Fysio- en Manuele Therapie Baat. Voor overleg ben ik bereikbaar via het telefoonnummer van de praktijk, 024-6455883 en fysiotherapiebaat@gmail.com.

Laatste nieuws

mrt 16, 2018

Wil je meer grip op je leven? Ben je moe of heb je last van piekeren en slapeloosheid en wil je meer vitaliteit ervaren? Wil je leren om anders met de dagelijkse hectiek en stress om te gaan? Vanaf 7 mei start in Gezondheidscentrum Wijchen een training "aandachtgerichte cognitieve therapie" (mindfulness training).

mrt 7, 2018
Vanaf maandag 12 maart zijn er werkzaamheden gepland op de Huurlingsedam. Deze zullen ongeveer twee weken duren. Dat betekent dat vanaf de Huurlingsedam kant de praktijk minder goed tot niet bereikbaar zal zijn. Vanaf 't Slotje zijn wij prima bereikbaar.
jan 26, 2018
Vanaf 1 maart start bij ons in de praktijk de Zwangerfit curus. De cursus is bedoeld om fit te worden en te blijven tijdens je zwangerschap! Voor meer informatie zie de website onder Baat Vitaal of neem contact op met de praktijk. Marijke Kloosterboer is onze erkend Zwangerfit docent!

Pagina 1 van 23  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk.