Inlog mijn Fysio Baat

Elles Huijsman waarnemend psychosomatisch oefentherapeut

okt 16, 2017
Vanaf 24 oktober zal Elles Huijsman werkzaam zijn binnen de praktijk als waarnemer voor onze psychosomatisch fysiotherapeute Petra van den Hoven. Petra gaat met zwangerschapsverlof. Wij wensen Petra een mooie tijd toe en als u Elles beter wilt leren kennen.......

Mijn naam is Elles Huijsman, 51 jaar en samenwonend met man en 2 kinderen. Als Oefentherapeut Cesar heb ik  vanaf 1998 een zelfstandige praktijk. Die is de laatste 10 jaar gevestigd in Medisch Centrum St. Anna in Nijmegen waar ook huisartsen, psychologen en andere paramedici werken. In 2012 ben ik geregistreerd als Psychosomatisch Oefentherapeut in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.  Ik heb veel ervaring in het werken met mensen die last hebben van hyperventilatie, angst- en paniekstoornissen, spanning- en stressklachten, overspanning /burnout en SOLK.  Bij ingewikkeldere problematiek als trauma en misbruik ben ik gewend samen te werken met psychotherapeut en psycholoog.

Psychosomatische therapie werkt integraal:  de insteek is het lichaam gecombineerd met therapeutische gespreksvoering  waarbij we ook op zoek gaan naar het probleem achter de klacht.  Juist die combinatie maakt mijn werk zo interessant.

De komende 4 maanden werk ik op dinsdag en donderdag voor Fysio- en Manuele Therapie Baat. Voor overleg ben ik bereikbaar via het telefoonnummer van de praktijk, 024-6455883 en fysiotherapiebaat@gmail.com.

Laatste nieuws

jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
jun 12, 2018

Vanaf as maandag 18 juni zal Lisanne Bruijsten, met haar praktijk Diëtist Lisanne, starten binnen Gezondheidscentrum Wijchen. Lisanne is diëtist en (sport)coach en helpt je graag naar een gezondere leefstijl. Lisanne zal iedere maandagavond werkzaam zijn op ’t Slotje. Mocht je geïnteresseerd zijn in haar kennis en kunde of een afspraak willen maken, verwijzen wij u graag naar haar website www.dietistlisanne.nl  of haar Facebookpagina

 

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

Menzis  Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ tot PlusPraktijk benoemd tot Pluspraktijk.