Inlog mijn Fysio Baat

Nieuw in GC Wijchen: Mindfulness Training

mrt 16, 2018

Wil je meer grip op je leven? Ben je moe of heb je last van piekeren en slapeloosheid en wil je meer vitaliteit ervaren? Wil je leren om anders met de dagelijkse hectiek en stress om te gaan? Vanaf 7 mei start in Gezondheidscentrum Wijchen een training "aandachtgerichte cognitieve therapie" (mindfulness training).

Tijdens de training kun je oefenen met de kernprincipes van de aandachtgerichte cognitieve therapie, mindfulness, ook als er stress, pijn, verdriet of tegenslag is. De training bestaat uit acht bijeenkomsten van twee en een half uur. De training vraagt eigen inzet. Het echte leren gebeurt thuis, tijdens het dagelijks oefenen met de geluidsbestanden. Als je deelneemt verbind je je om gedurende deze acht weken, zes dagen per week drie kwartier thuis te oefenen.

Je kunt in deze training leren om met frisse aandacht te leven, te werken en lief te hebben.

De training wordt verzorgd door Marian Claessens, Klinisch Psycholoog in samenwerking met Annelies van Og, psychotherapie Wijchen.

Voor meer informatie over inhoud en kosten van de training, download hier de folder. 

De locatie voor de cursus is Gezondheidscentrum Wijchen. 

Laatste nieuws

jun 19, 2018
Ga jij de uitdaging aan om de vierdaagse te lopen? Zoek je iemand die je blaren kan verzorgen en je spieren iedere avond lekker soepel kan maken! Dan ben je hier aan het goede adres. Heleen Zweers is dinsdag, woensdag en donderdagavond in de vierdaagse week aanwezig om de wandelaars te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
jun 12, 2018

Vanaf as maandag 18 juni zal Lisanne Bruijsten, met haar praktijk Diëtist Lisanne, starten binnen Gezondheidscentrum Wijchen. Lisanne is diëtist en (sport)coach en helpt je graag naar een gezondere leefstijl. Lisanne zal iedere maandagavond werkzaam zijn op ’t Slotje. Mocht je geïnteresseerd zijn in haar kennis en kunde of een afspraak willen maken, verwijzen wij u graag naar haar website www.dietistlisanne.nl  of haar Facebookpagina

 

apr 6, 2018
De toegangsweg naar de praktijk,"de Mulder", wordt tijdelijk afgesloten. Vanaf aanstaande maandag 9 april tot en met 4 mei word het verkeer omgeleid via de Huurlingsedam (aan de Oosterweg). Aan die kant van de praktijk hebben we ook voldoende parkeergelegenheid. Fietsers en voetgangers kunnen ook via de fietsbruggen vanuit Kerkeveld de praktijk bereiken. De omleiding wordt met gele borden aangegeven. Houdt dus rekening met wat extra reistijd! Alvast bedankt voor jullie begrip!

Pagina 1 van 24  > >>


oefening baat kunst

   Zilveren Kruis Pluspraktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is door VGZ, Menzis, ZilverenKruis en CZ benoemd tot Pluspraktijk.