Fysiotherapie in Wijchen

Welkom bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat. Is bewegen pijnlijk? Heeft u last van een blessure of bent u beperkt na een ongeluk of door ziekte? Bent u op zoek naar laagdrempelig sporten?

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat ondersteunt, behandelt en begeleidt, met een enthousiast team van medewerkers, mensen die lichamelijk willen herstellen of trainen. Zorgzaam, betrokken en professioneel!
Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is benoemd tot top zorgpraktijk door de zorgverzekeraars.

  • Afspraken tussen 7:00 en 21:00
  • Alle specialisaties onder 1 dak
  • Echografie in huis
  • App voor huiswerkoefeningen
  • Ruime professioneel ingerichte oefenzaal

Meer over de praktijk

Baat bij Valtraining

Op 8 mei starten wij weer een valtraining voor 70-plussers.

Ken jij iemand die moeite heeft met lopen of balans houden? Of is hij/zij bang om te vallen? Dan kan deze training hierbij helpen!

De training is op woensdag van 16:00 – 17:30 uur en duurt 10 weken.

Locatie: in onze praktijk op ’t Slotje 7

Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op onze website:
https://www.baatbijfysiotherapie.nl/valtraining/
...

11 0

Namens alle medewerkers wensen wij u hele fijne paasdagen. Maandag zijn we een dagje gesloten maar dinsdag staan we weer voor u klaar zoals u van ons gewend bent! #pasen #extradagjeweekend #dinsdagzijnweerweer #baatbijfysiotherapie ...

5 0

Afgelopen weken heeft Eline de valpreventie groep begeleid. Zij is hier speciaal voor opgeleid. De trainingsduur is 12 weken en wordt gegeven binnen onze praktijk op de begane grond. In de gemeente Wijchen werken we samen aan gezondheid en geluk vanuit het lokaal preventie akkoord. We gaan samen aan de slag om de gezondheid van inwoners te verbeteren.

Binnenkort weten we wanneer een nieuwe training gaat starten. Wilt u wel alvast lekker gaan bewegen en werken aan uw conditie, balans en spierkracht onder begeleiding van een ervaren fitcoach dan kan dat ook. Op meerdere momenten in de week bieden wij deze groepstraining aan. U kunt op de website meer informatie vinden over de verschillende trainingen die wij aanbieden!
...

17 0

Hi!

Ik ben Fay en sinds januari ben ik bij team Baat gekomen om het secretariaat te versterken. Naast Sandra kun je mij nu dus ook aan de telefoon krijgen of bij de balie tegenkomen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen met al jullie vragen!
...

24 0