Fysio- en Manuele Therapie Baat zoekt een ervaren (sport) fysiotherapeut / manueel therapeut

Ben jij op zoek naar een baan waar je zelf iets moois van kan maken? Naar collega’s die de lat hoog leggen? En naar een praktijk waar vakmanschap en enthousiasme hand in hand gaan? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Per 1 februari 2021 zoeken wij binnen onze praktijk een ervaren (sport) fysiotherapeut / manueel therapeut voor minimaal 24 uur in de week.

Ben jij een ervaren fysio- of manueel therapeut en wil je werken in een dynamische, innovatieve pluspraktijk, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

Wie zijn wij:

  • Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, kennisdeling, samenwerking en vooral met plezier iedere dag weer samen gaan voor de beste patiëntenzorg.
  • Onze praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum. We werken daar met verschillende disciplines en binnen onze praktijk met verschillende specialisaties.
  • Wij zijn een plus / zorgplanpraktijk.
  • Wij bieden graag ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Praktijkinformatie is te vinden op onze website of op onze socials (FB of Instagram).

Interesse:

Stuur je motivatie en CV naar contact@baatbijfysiotherapie.nl ter attentie van Nicole de Baat. Voor meer informatie over de praktijk of de functie kun je ook contact opnemen met de praktijk 024-6455883.

« Terug