Het Baat-Fit-Plan gaat weer starten!

Wij hebben zeer goed nieuws, want vanaf vandaag zal onze oefenzaal weer geopend worden voor individuele sporters!  Dit nadat wij helaas genoodzaakt waren, net zoals de sportscholen in Nederland, de deuren voor de fitness te sluiten de afgelopen maanden. Maar per 19 mei staat de deur weer wagenwijd open voor I-Fit en per 1 juni ook voor We-Fit.

Fysio- en manuele therapie heeft het Baat-Fit-Plan ontwikkeld, vele sporters hebben wij al mogen verwelkomen in onze oefenzaal in de afgelopen jaren. Binnen het Baat-Fit-Plan kunt u kiezen voor een I-Fit abonnement, individueel sporten zonder begeleiding van de fysiotherapeut, of een We-Fit abonnement, individueel sporten op vaste tijden onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Kijk op onze website via bovenstaande link voor meer informatie hierover.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om voor meer informatie met ons contact op te nemen via het contactformulier of telefonisch op het nummer 024-6455883 (ook via WhatsApp op dit nummer bereikbaar).

 

Wij verheugen ons erop u te mogen ontmoeten in onze oefenzaal. Uiteraard blijven alle geldende Coronamaatregelen van kracht.

 

« Terug