Waar wij voor staan

Fysio- en Manuele Therapie Baat staat voor een team van bevlogen fysiotherapeuten, die gaan voor kwalitatief hoogwaardige zorg vanuit de wil om mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Klantbeleving staat voorop!

Visie

FMTB wil de meest innovatieve, klantgerichte en professionele speler zijn en blijven in de markt in Wijchen. De praktijk kenmerkt zich door haar klantgerichte benadering. Een optimale op de cliënt afgestemde fysiotherapeutische en een kwalitatief hoogstaande behandeling is ons uitgangspunt. Daarom zijn wij een pluspraktijk.

FMTB wil een toekomstbestendige praktijk zijn die een belangrijke speler is in het totaal aanbod. Daarom investeert zij continue in nieuwe behandelmethoden, samenwerkingsvormen met andere zorgaanbieders en moderne en toegankelijke voorzieningen waaraan cliënten behoefte hebben. Een prettig werkklimaat en moderne voorzieningen voor zowel medewerkers als cliënt staan centraal.

Kernwaarden

Bevlogenheid: in alles wat we doen, willen we het beste uit onszelf en het vakgebied halen, geïnspireerd door onze visie op beweging en herstel. Deze bevlogenheid uit zich in ambitie. De bevlogenheid en enthousiasme dragen wij over op onze patiënten. We stimuleren hen om het beste uit zichzelf en hun eigen (bewegings)potentieel te halen.

Accuraat: Wij werken accuraat aan de behandeling en zorgen ervoor dat de communicatie met de patiënt optimaal verloopt.

Betrouwbaar: Wij werken op professionele wijze in een voor u veilige omgeving. Wij zijn eerlijk en komen onze afspraken na. Daarbij streven wij naar een maximale tevredenheid van u als cliënt.

Ondernemend: Wij zijn begaan met u als cliënt, de organisatie en onze omgeving. Wij werken volgens de state of the art en willen dat graag onder uw aandacht brengen. Daarom zijn wij proactief en werken wij vanuit zelfstandigheid, initiatief en creativiteit. Want dat is wat wij verstaan onder ondernemerschap.

Innovatief: Wij zijn continue op zoek naar nieuwe en betere manieren van behandelen. Dat doen we direct vanuit onze ervaringen in de praktijk. Wanneer een nieuwe methode wordt gevonden of bedacht, dan zijn wij altijd één van de eerste om het in de praktijk te brengen.