Sinds zondag 15 maart zijn de maatregelen nog verder aangescherpt om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Wat betekent dat voor u als u onze prakijk wilt bezoeken?

Wij dragen heel graag een steentje bij aan uw gezondheid en in dit geval doen wij er alles aan om te zorgen voor een zoveel mogelijk “virus-vrije” omgeving, waarbij wij ons houden aan de maatregelen zoals afgekondigd door het RIVM. Onze behandelingen en andere activiteiten gaan in principe gewoon door. Fysiotherapie valt onder zorg en het RIVM staat op het standpunt dat mensen met een verlaagde belastbaarheid fit moeten blijven. Wel willen wij graag om uw medewerking vragen op de volgende punten:

  • Vertoont u (lichte) ziekteverschijnselen, bel dan de afspraak af. Heeft u koorst, voelt u zich niet lekker, bent u verkouden of veel aan het hoesten? Dan bent u niet welkom in de praktijk. Wij plannen graag een afspraak op een ander moment met u. U kunt u afspraak zonder consequenties verzetten. Wilt u proberen dit zoveel mogelijk 24 uur van te voren te doen?
  • In de praktijk hebben we meerdere mogelijkheden om uw handen te wassen. Maak hier gebruik van.
  • Neem zelf een schone handdoek mee naar de afspraak
  • Wij schudden geen handen meer, maar begroeten u met een glimlach. Wij willen u vragen dit dan ook niet te doen bij bekenden die u in de praktijk tegenkomt.

Twijfelt u of u kunt komen, bel dan even naar de praktijk. Het kan voorkomen dat u aan de telefoon wat langer moet wachten dan u van ons gewend bent door de vele vragen die wij nu krijgen. Voelt u zich gezond, dan bent u van harte welkom om uw behandeling bij ons te ontvangen.

Voor al uw vragen staan wij u graag te woord! Wij hopen dat u virus-vrij het voorjaar doorkomt en staan graag voor u klaar!

Voor ons hygiene protocol, Klik hier

Hartelijke groet, namens alle collega’s van het Baat Fysioteam

« Terug