Wij hebben een vacature voor Fitcoach – fitnessinstructeur! Wil jij ons leuke team komen versterken? Wij ontmoeten je graag!

Fysiotherapie Baat gaat uitbreiden waarbij ook ons Baat-Fit-Plan meegroeit. Voor deze uitbreiding zijn wij op zoek naar een fitcoach die samen met onze fysiotherapeuten onze klanten helpt om hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Fysiotherapie Baat is een dynamische, innovatieve fysiotherapiepraktijk waar we naast fysiotherapie ook meer aandacht gaan besteden aan een gezonde en actieve leefstijl. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen Baat heeft bij bewegen en geloven erin dat regelmatig bewegen eraan bijdraagt dat je je beter gaat voelen. Denk jij met ons mee hierin? Wij zoeken een enthousiaste, sportieve, ondernemende en ambitieuze Fit Coach die onze klanten in groepen gaat begeleiden bij het behalen van hun gezondheidsdoelen waarbij je de verbinding hebt en zoekt met de fysiotherapeuten. Je staat er voor open om samen met ons nieuwe initiatieven te ontwikkelen en implementeren. Dat vraagt wel dat je ondernemend, flexibel en een echte teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel bent.

Spreekt je dit aan en je bent fitnesstrainer/coach, bewegingsagoog of je hebt anderszins ervaring met sport- en bewegen en wil jezelf verder ontwikkelen, maken we graag kennis met je. Studerend voor fysiotherapie kan een mooi raakvlak zijn. We vragen je wel om minimaal één avond per week beschikbaar te zijn. Het aantal uren zal in onderling overleg zijn.

Dus ben jij op zoek naar een baan waar je zelf iets moois van kan maken? Waar je jezelf kan ontwikkelen en jouw passie met ons en onze klanten kan delen? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, kennisdeling, samenwerking en vooral met plezier iedere dag weer samen aan de slag gaan voor de beste beweegzorg en ondersteuning. Spreekt je dit aan, dan komen we graag met jou in contact. Stuur jouw CV en motivatiebrief voor 27 oktober naar Nicole de Baat. Voor eventuele vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Nicole, nicole@baatbijfysiotherapie.nl. Je kan ook bellen of een whatsappbericht sturen naar de praktijk (024-6455883). Wij kijken naar je uit!

« Terug