We hebben een vacature voor een secretaresse / back office medewerker. Kom jij ons leuke team versterken?

Wat ga je doen? Je bent voor onze patiënten het eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als via de website en onze business Whatsapp. Je verzorgt de agendaplanning en administratie van nieuwe patiënten. Ook ondersteun je het declaratieproces en heb je zo nodig contact hierover met de zorgverzekeraar. Omdat wij volgend jaar gaan uitbreiden kan het zijn dat er nog meer taken, in onderling overleg, bij komen. In eerste instantie kom je ons team versterken om het groeiend aantal patiënten te woord te staan en goed in te plannen.

Wat bieden wij jou? Een contract voor minimaal 16 uur per week wat in de loop van de tijd verder uitgebreid kan worden. We starten met een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Je krijgt een afwisselende functie in een leuk team in een dynamische praktijk, met een marktconform salaris.

Wat breng je mee? Je bent iemand die van aanpakken houdt met een zelfstandige werkhouding en een brede belangstelling. Je bent representatief en hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling. Een aantal jaren werkervaring is een pré. Je bent minimaal MBO opgeleid en hebt ervaring met de gebruikelijke Microsoft-programma’s. Beschikbaarheid op woensdag en vrijdag is gewenst.

Spreekt je dit aan, dan komen we graag met jou in contact. Stuur jouw CV en motivatiebrief voor 15 november naar Nicole de Baat. Voor eventuele vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Nicole, nicole@baatbijfysiotherapie.nl. Je kan ook bellen of een whatsappbericht sturen naar de praktijk (024-6455883). Wij kijken naar je uit!

 

« Terug